In Webinar van de maand

Een volle poepluier midden in een overleg, de vraag ‘mama wat ben jij aan het doen?’ tijdens een demonstratie aan een klant en Woezel en Pip geluiden op de achtergrond terwijl je met collega’s aan het brainstormen bent. Lilo van Erp, Performance Consultant bij SkillsTown, heeft het allemaal meegemaakt.

Met haar 3-jarige dochter Philou was het best een uitdaging om gestructureerd vanuit huis te werken en alle activiteiten die ze normaal op en buiten kantoor uitvoerde, te volbrengen. Toch is het haar gelukt om ook in coronatijd prioriteiten te stellen en een balans te vinden bij het thuiswerken met een kind. In dit webinar vertelt ze met herkenbare en soms wat komische voorbeelden hoe ze die tijd heeft ervaren en welke learnings ze hieruit heeft getrokken die zij zeker nog gaat inzetten na dit tijdperk van ‘fulltime thuiswerken’.

Over de spreker

Lilo van Erp is Performance Consultant bij SkillsTown en zit al meer dan 8 jaar in het sales vak. Met haar ervaring bij onder andere Adecco, Flexspecialisten, Moving Intelligence en SkillsTown weet zij als geen ander hoe je je inleeft in je doelgroep en in kunt spelen op de behoefte van de klant. Lilo is een echte doorzetter die iedere dag voor het beste resultaat gaat. Klanten die met haar samenwerken doen dit dan ook met plezier en zien in Lilo een fijne sparringpartner die altijd voor hen klaar staat.

lilo-van-erp-front

Lilo van Erp

Kosteloos dit webinar volgen?

Door op de button hieronder te klikken kom je op de inschrijfpagina van het webinar van de maand. Daar kun je je inschrijven om iedere maand kosteloos een nieuw webinar te bekijken.

Aanbevolen