In Webinar van de maand

De gehele maand december te volgen.

Hoe snel denk je dat iemand een eerste indruk van je vormt? Binnen 7 seconden. Ongelooflijk snel dus. Je meeting, dag, carrière of zelfs je hele leven kan er vanaf hangen. Daarom is het zo belangrijk dat die eerste indruk direct een hele goede is. Met impact. En dat heb jij zelf in de hand! In dit webinar leer je de 6 geheimen om te zorgen voor een eerste indruk met impact. Zodat je direct morgen een sterke eerste indruk maakt, zowel zakelijk als privé. Be prepared.

Mariska van der Meulen
Mariska begeleidt met haar bedrijf Power2Blossom hoogopgeleide professionals met een vol hoofd, die het gevoel hebben dat ze geleefd worden. Anderen, de omstandigheden of dat stemmetje in hun eigen hoofd bepalen hoe hun leven loopt, niet zijzelf. In de ruim 17 jaar dat Mariska actief is als trainer en coach heeft ze honderden professionals begeleid (individueel en in groepen, in Nederland en in Spanje) naar vrijheid en rust in hun hoofd. Van geleefd worden naar zelf de regie over hun leven nemen, een leven vol energie, geluk en voldoening.

  • Mariska van der Meulen
    Mariska van der Meulen Power2Blossom

Kosteloos dit webinar volgen?

Door op de button hieronder te klikken kom je op de inschrijfpagina van het webinar van de maand. Daar kun je je inschrijven om iedere maand kosteloos een nieuw webinar te bekijken.

Aanbevolen