In Webinar van de maand

Maar liefst 1 op de 5 mensen is in bepaalde mate hoogsensitief (HSP). Onderzoek wijst uit dat HSP-ers gevoeliger zijn voor stress en burn-out en meer moeite kunnen hebben met het ervaren van werkgeluk. Tegelijkertijd beschikken HSP-ers over vele talenten en worden ze ook wel de “ideale werknemers” genoemd.

In ons nieuwe webinar van de maand vertelt Suzanne Nieuwenhuijs waarom de verbinding tussen HSP en werkgeluk zo belangrijk is voor zowel de werknemer als de organisatie. Je leert onder andere:

  • Wat hoogsensitiviteit (HSP) precies is
  • Hoe je als hoogsensitieve professional je eigen werkgeluk kunt vergroten door aan “prikkelmanagement” te doen
  • De voordelen van deze bijzondere eigenschap te benutten in je werk.
  • Het herkennen van de eigenschap bij medewerkers, het bespreekbaar maken van de eigenschap op de werkvloer en het creëren van een cultuur en leiderschapsstijl waarbinnen HSP-ers floreren.

Over de spreker

Suzanne Nieuwenhuijs verzorgt met haar bedrijf “Werkgelukt” workshops, trainingen en inspiratiesessies Werkgeluk met een focus op persoonlijk leiderschap en organisatiecultuur. Daarnaast vervult zij de rol van Chief Happiness Officer bij een grote overheidsorganisatie.

spreker-suzanne-nieuwenhuijs

Suzanne Nieuwenhuijs

Kosteloos dit webinar volgen?

Door op de button hieronder te klikken kom je op de inschrijfpagina van het webinar van de maand. Daar kun je je inschrijven om iedere maand kosteloos een nieuw webinar te bekijken.

Recente Berichten