In Nieuws

Donderdag 22 maart jl. vond voor de tweede keer de uitreiking van de Learning Innovator Award plaats. Dit jaar mocht Esther Burger, HRD manager bij T-Mobile de award in ontvangst nemen. De jury roemde de beweging die zij in gang heeft gezet en de realisatie van het employability budget. Met haar geloof in Self Directed leren, enorme gedrevenheid en enthousiasme zorgde zij ervoor dat het eigendom van leren echt bij medewerkers komt te liggen.

De uitreiking was de finale van het volgeboekte Learning Innovation Event 2018, waar meer dan 100 learning professionals aanwezig waren. Sanne de Kemp, businessunit manager, opende de middag namens organiserend bureau 227 Learning.

Het learningveld is volop in beweging, in haar volle breedte. We willen met deze persoonsprijs aandacht geven aan de innovatieve persoon die echt impact maakt binnen de industrie.

Tijdens het evenement kregen de bezoekers alles te horen over de nieuwste ontwikkelingen en ervaringen op het gebied van leren. Spraakmakend was de presentatie van Peter van Sabben van Growth Tribe, co-founder van Europa’s eerste growth hacking academy. Maar ook presentaties van SAM Safety, TinQwise Immersive en Drillster gaven inspirerende inzichten in de ontwikkelingen binnen het vakgebied.

De jury van de award bestond uit vier experts op het gebied van leren en ontwikkelen. Jan Rijken, directeur van CrossKnowledge, Jorien Castelein, CEO Blink, Hans Schuurmans, CEO SkillsTown en de winnaar van 2017 François Walgering, eigenaar MOOCFactory.

Dit initiatief geeft op een mooie manier aandacht aan ontwikkelingen op het gebied van leren en ontwikkelen. Dat is belangrijk, want zo worden er mooie voorbeelden aan het voetlicht gebracht die andere organisaties weer kunnen inspireren.

– Hans Schuurmans, CEO SkillsTown

Over 227 Learning

227 Learning is hét bureau in Executive Search, Recruitment en Interim opdrachten voor L&D en learning professionals. Het sterk gespecialiseerde team bemiddelt voor hogere en middel management vacatures, voor zowel vast dienstverband als voor interim opdrachten. Daarnaast organiseert 227 Learning kennisbijeenkomsten.

Vragen over dit bericht?

Neem contact op met SkillsTown.

Recente Berichten