In Duurzame inzetbaarheid, Gezondheid, Werkgeluk

Er is enorm veel geschreven over het positieve effect van gelukkige medewerkers. Werknemers die gelukkig zijn presteren namelijk beter, zijn minder vaak ziek, werken beter in teams en zijn creatiever. Maar hoe kun je er nou voor zorgen dat medewerkers daadwerkelijk gelukkiger worden? Als online opleider zijn wij een samenwerking aangegaan met Clara den Boer, oprichter van gelukscollege. Samen met haar hebben we een online trainingsprogramma ontwikkeld waarbij medewerkers erachter komen wat geluk voor hen is en hoe zij invloed uit kunnen oefenen op hun eigen geluk.

Welke thema’s?

Binnen het gelukscollege worden verschillende thema’s belicht, waaronder: wat is geluk, de kracht van gedachten, dromen, blij met mij en zelfvertrouwen en geluk doorgeven. Bij ieder thema wordt een expert op het gebied van geluk geïnterviewd en krijg je een praktische oefening om zelf actief bezig te zijn met geluk.

Een korte impressie van gelukscollege

In onderstaande video krijg je alvast een korte impressie van het gelukscollege.

Hoe kun je hier gebruik van maken?

Voor slechts €60,- per persoon kun je maar liefst een jaar gebruik maken van het gelukscollege. Je kunt het gelukscollege zowel individueel als voor de gehele organisatie inzetten. Mocht je het individueel af willen nemen, kun je dat doen via onze webshop.

Ben je een organisatie en wil je het voor meerdere medewerkers? Dan voorzien we je graag van een passend aanbod. Vul daarvoor onderstaand formulier in en een van onze consultants voorziet je van de benodigde informatie.

Leads
Bezig met versturen
Aanbevolen