Professionele webinars met impact opnemen

In onze studio’s in Eindhoven, Den Haag en Nijkerk neem je compleet verzorgd een professioneel en interactief webinar op, onder begeleiding van experts.

Deze organisaties vertrouwen al op onze webinar-expertise:

Uniek bij SkillsTown:

rachelle-skillstown-tips-webinar

Didactische begeleiding

Krijg didactische tips om de kennisoverdracht van jouw webinar te optimaliseren en de interactiviteit te bevorderen.

Uitgebreide interactiemogelijkheden

Zoek de interactie met jouw publiek op met bijvoorbeeld een live chat, polls & stellingen en het inbellen van externe sprekers.

Volledig gepersonaliseerd kennisplatform

Zend jouw webinar uit in een gepersonaliseerde omgeving, met extra mogelijkheden voor het delen van online kennis.

Volledig verzorgd en compleet naar wens in te richten

Bij SkillsTown zijn alle mogelijkheden aanwezig om jouw webinar compleet naar wens en volledig verzorgd op te nemen.

 • Professionele studiofaciliteiten
 • Didactische ondersteuning bij voorbereiding
 • Advies van onze experts over presentatie en kleding
 • Uitgebreide repetitie van 1 uur vóór opname
 • Opnamestudio’s in Eindhoven, Den Haag en Nijkerk
 • Gepersonaliseerd online kennisplatform
 • Interactiemogelijkheden (chat, poll, vragen)
 • Optie om in te bellen vanaf externe locaties
 • Terugkijkmogelijkheid van 1 jaar
 • Rapportage van de kijkcijfers (live en erna)

Zij bezochten onze studio’s al:

      SkillsTown is, na 3 jaar samenwerken, uitgegroeid tot een begrip binnen Capgemini Academy. Onze belangrijkste partner op het gebied van webinars, die niet alleen garant staat voor kwaliteit, maar wie wij ook graag prijzen voor diens flexibiliteit.
Metehan Kul

Capgemini Academy

       We zijn blij met een partner zoals SkillsTown. Dankzij hun professionaliteit zijn onze webinars tot in de puntjes verzorgd!
Hans van der Spek

Berenschot

      Drie redenen waarom ik graag met SkillsTown werk: enorm veel mensen en organisaties bereiken, kwalitatief samen topwebinars en online trainingen ontwikkelen, en gewoon heel leuk samenwerken met de vriendelijke en professionele mensen van SkillsTown.
Bart Hansma

ProMindful

Hoe werkt het?

Als je een webinar hebt aangevraagd, neemt een van onze experts contact met je op om kennis te maken. Samen bespreken jullie het doel van het webinar en wanneer het webinar plaats moet vinden.

Na de kennismaking krijgt de spreker van onze expert de juiste handvatten om het webinar voor te bereiden en geven we tips hoe je het webinar het beste kunt communiceren naar jouw doelgroep.

Een goed webinar begint met een uitgebreide repetitie. Al onze webinars worden van tevoren gerepeteerd, zodat de spreker alvast  kan wennen aan de manier van werken en zich zekerder voelt tijdens het live webinar.

Na de live uitzending van het webinar krijg je een uitgebreide rapportage van de kijkcijfers. Daarnaast krijg je achteraf een HD-opname van het webinar dat je zelf kunt gebruiken ter promotie en/of evaluatie.

Wat kost dat dan, zo’n webinar opnemen?

Er zijn enorm veel mogelijkheden bij het uitzenden van een (live) webinar.  Een compleet verzorgd webinar inclusief gepersonaliseerd uitzendplatform is al mogelijk voor €1.500. Afhankelijk van extra wensen zoals inbellen, kan de prijs variëren.

We laten je graag vrijblijvend alle opties zien.

Onze studio’s

Studio Eindhoven

 • Bogert 31-14, Eindhoven

Studio Nijkerk

 • Ambachtsstraat 15, Nijkerk

Studio Den Haag

 • Lange Voorhout 13, Den Haag

Kom in contact met ons

Wil je graag een webinar opnemen in een van onze studio’s, of heb je hier nog vragen over?

Onze webinar coördinator Ricky of een van onze andere experts staat klaar om je meer te vertellen over de mogelijkheden van een opname op een van onze locaties.

ricky-berkers-studio
Ricky Berkers
Webinar coördinator SkillsTown

Neem nu contact op:

Veelgestelde vragen

Ik wil een webinar opnemen, hoe gaat dat in zijn werk?

Als je een webinar op wilt nemen in een van onze studio’s, stuur je verzoek dan in via het contactformulier op deze pagina. Vermeld hierbij je organisatienaam, duur van het webinar, voorgestelde datum en je contactgegevens. Onze webinarcoördinator neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om het webinar in te plannen.

Hoeveel kost het om een webinar op te nemen?

Er zijn enorm veel mogelijkheden bij het uitzenden van een (live) webinar. Een compleet verzorgd webinar inclusief gepersonaliseerd uitzendplatform is al mogelijk voor €1.500. Afhankelijk van extra wensen zoals inbellen, kan de prijs variëren.

We laten je graag vrijblijvend alle opties zien. Neem daarvoor contact met ons op via het formulier op deze pagina.

Kan mijn geplande opname gewoon doorgaan i.v.m. het coronavirus?

Geplande webinars kunnen doorgang vinden. In onze studio zijn plexiglas schermen geplaatst ter bescherming en er is desinfecterende handgel aanwezig. Mocht je er als organisatie zelf voor kiezen om een gepland webinar te verzetten, kan dit afgestemd worden met je contactpersoon van onze webinarstudio.

Ik wil een webinar opnemen om mijn fysieke event te vervangen, hoe werkt dat?

Als je een webinar op wilt nemen in een van onze studio’s, stuur je verzoek dan in via het contactformulier op deze pagina. Vermeld hierbij je organisatienaam, duur van het webinar, voorgestelde datum en je contactgegevens. Onze webinarcoördinator neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om het webinar in te plannen.