Digitaal je boodschap delen?
Kies voor een webinar.

Digitaal je boodschap delen? Kies voor een webinar.

Wij helpen je met het maken van volledig gepersonaliseerde interactieve webinars, onder professionele begeleiding.

Waarom een webinar?

Een webinar is een digitale video die je live uitzendt en achteraf terug kunt kijken. Het is een laagdrempelige manier om kennis te delen met je doelgroep. Je kunt interactie zoeken met de kijker dankzij polls, vragen en een chatfunctionaliteit.

Deel kennis met medewerkers

Een webinar is heel geschikt om kennis te delen met medewerkers binnen je organisatie. Bijvoorbeeld over bedrijfsprocessen, productlanceringen of andere actuele onderwerpen.

Genereer nieuwe leads

Wil je jouw doelgroep uitbreiden en nieuwe contacten leggen? Een webinar is een perfecte manier om je organisatie bij nieuwe doelgroepen op de kaart te zetten.

Behoud contact

Wil je bestaande relaties up-to-date houden over ontwikkelingen binnen jouw organisatie? Organiseer maandelijks een webinar met interactie tussen jullie en de contacten. 

webinar-front-mockup-ipad

De voordelen van SkillsTown

  •   Intensieve begeleiding voor, tijdens én na webinar
  •   Volledig gepersonaliseerd
  •   Interactief met polls, vragen en chat
  •   Professioneel eindproduct met HD-kwaliteit
  •   Eigen hosting software

Dit zeggen anderen:

      SkillsTown is, na 3 jaar samenwerken, uitgegroeid tot een begrip binnen Capgemini Academy. Onze belangrijkste partner op het gebied van webinars, die niet alleen garant staat voor kwaliteit, maar wie wij ook graag prijzen voor diens flexibiliteit.
Metehan Kul

Capgemini Academy

       We zijn blij met een partner zoals SkillsTown. Dankzij hun professionaliteit zijn onze webinars tot in de puntjes verzorgd!
Hans van der Spek

Berenschot

      Drie redenen waarom ik graag met SkillsTown werk: enorm veel mensen en organisaties bereiken, kwalitatief samen topwebinars en online trainingen ontwikkelen, en gewoon heel leuk samenwerken met de vriendelijke en professionele mensen van SkillsTown.
Bart Hansma

ProMindful

Hoe werkt het?

Als je een webinar hebt aangevraagd, neemt een van onze experts contact met je op om kennis te maken. Samen bespreken jullie het doel van het webinar en wanneer het webinar plaats moet vinden.

Na de kennismaking krijgt de spreker van onze expert de juiste handvatten om het webinar voor te bereiden en geven we tips hoe je het webinar het beste kunt communiceren naar jouw doelgroep.

Een goed webinar begint met een uitgebreide repetitie. Al onze webinars worden van tevoren gerepeteerd, zodat de spreker alvast  kan wennen aan de manier van werken en zich zekerder voelt tijdens het live webinar.

Na de live uitzending van het webinar krijg je een uitgebreide rapportage van de kijkcijfers. Daarnaast krijg je achteraf een HD-opname van het webinar dat je zelf kunt gebruiken ter promotie en/of evaluatie.

Wat kost het?

Er zijn enorm veel mogelijkheden bij het uitzenden van een webinar. Een standaard webinar kan al worden opgenomen voor €1500. Dit standaard pakket is inclusief:

Ondersteuning bij de voorbereiding
Advies over de presentatie
Repetitie van 1,5 uur vóór live uitzending
Gepersonaliseerde online omgeving
Professionele studiofaciliteiten
Presentatietraining op dag zelf
Technici ter plaatse
Een regisseur tijdens het webinar
Een HD-opname van het webinar
Uitgebreide rapportage van de kijkcijfers

Kom in contact met ons

Onze webinar coördinator Ricky staat klaar om je meer te vertellen over de mogelijkheden van een opname op een van onze locaties:

  • Eindhoven: Bogert 31-14
  • Nijkerk: Ambachtsstraat 15
  • Den Haag: Lange Voorhout 13
ricky-berkers-studio
Ricky Berkers
Webinar coördinator SkillsTown

Neem nu contact op: