In Webinar van de maand

De coronacrisis heeft bij 60% van de Nederlanders voor verergerde psychische problemen gezorgd. Dit betekent meer mensen die mentaal of fysiek uitvallen wegens ziekte. Zowel de werkgever als de werknemer hebben (re-integratie) verplichtingen als de werknemer ziek wordt.

Deze verplichtingen zijn terug te vinden in het Burgerlijk Wetboek en in de Wet Verbetering Poortwachter. In dit webinar vertelt Margot Verhoeven van Blue Legal Advocaten welke verplichtingen je hebt als werkgever en waar je rekening mee moet houden.

Na het volgen van dit webinar weet je:

  • Wat een zieke werknemer is
  • Welke verplichtingen je als werkgever hebt
  • Welke verplichtingen de werknemer heeft
  • En hoe je omgaat met het loon tijdens ziekte

Over de spreker

Margot is werkzaam als advocaat bij Blue Legal Advocaten|Adviseurs. Zij heeft zich vol overgave toe- gelegd op het arbeidsrecht en pensioenrecht en komt met snelle, pragmatische adviezen voor juridisch lastige vraagstukken. Denkt altijd ver mee met klanten en behoedt bedrijven daarbij voor de risico’s.

margot-verhoeven

Margot Verhoeven

Kosteloos dit webinar volgen?

Door op de button hieronder te klikken kom je op de inschrijfpagina van het webinar van de maand. Daar kun je je inschrijven om iedere maand kosteloos een nieuw webinar te bekijken.

Aanbevolen