In Webinar van de maand

Wat kan een transformatievraagstuk voor jouw organisatie bereiken op het gebied van financiën, processen, werkgeluk en efficiëntie? In dit webinar gaat Bram Beks van CKC Seminars in gesprek met Bart Hufen, auteur en expert op het gebied van changemanagement en gamification.

Bart vertelt over de noodzaak van transformatie en verandervraagstukken en gaat in op vragen zoals: Waarom werken organisaties nog met organogrammen uit de vorige eeuw terwijl de wereld in tien jaar tijd meer is veranderd dan in de honderd jaar ervoor? En wat zijn volgens jou de oorzaken en obstakels die mensen ervaren die transformatie en verandering tegengaan?

Na het volgen van dit webinar weet je:

  • Wat de noodzaak is van changemanagement
  • Waarom dit bijvoorbeeld tijdens de coronacrisis zo belangrijk is
  • Hoe je als organisatie kunt verbeteren dankzij changemanagement

Over de spreker

Bart Hufen studeerde in 1999 af aan de HTS in de richting Technische Bedrijfskunde en in 2009 bij het European Institute for Branding in de richting Brand Management. Schreef mee aan meerdere boeken waaronder ‘Het grote innovatiemodellen boek’, ‘Basisboek Online Marketing’ en lanceerde twee eigen publicaties: ‘Laat met je merk spelen’ en ‘Gamification als motor van verandering’.

bart-hufen

Bart Hufen

Dit webinar is opgenomen in samenwerking met onze partner CKC Seminars en sluit aan op de masterclass Transformatie.

Kosteloos dit webinar volgen?

Door op de button hieronder te klikken kom je op de inschrijfpagina van het webinar van de maand. Daar kun je je inschrijven om iedere maand kosteloos een nieuw webinar te bekijken.

Recente Berichten