In Webinar van de maand

De wereld verandert continu; organisaties en hun medewerkers veranderen mee. Om medewerkers te helpen in hun ontwikkeling, kunnen digitale leerinterventies ingezet worden. Digitale leerinterventies bieden mensen support op het werk, zonder dat zij dit als ‘meer’ werk ervaren. Echter, interventies en de vorm van support moeten passen bij de behoeften van de medewerker en bij die van de organisatie. In dit webinar leer je hoe e-learning en performance support tools optimaal ingezet kunnen worden.

  • Mila Bom
    Mila Bom Capgemini Academy

    Digital Learning Consultant bij Capgemini Academy met een onderwijskundige achtergrond. In de rol van Digital learning consultant adviseert zij organisaties over digitale leeroplossingen, zoals e-learning en performance support. Hierbij gaat ze uit van de visie, het doel en leervraag van de organisatie om daarna de oplossing te ontwerpen en te ontwikkelen.

  • Leanne Pantjes
    Leanne Pantjes Capgemini Academy

    Leanne is Digital Learning Consultant bij Capgemini Academy. Leanne houdt ervan om haar creativiteit te gebruiken bij het ontwerpen en ontwikkelen van trainingen, opleidingen en (digitale) leeroplossingen. Voor dit project was zij de organisatorische coach en vertegenwoordigde Capgemini Academy.

Kosteloos dit webinar volgen?

Door op de button hieronder te klikken kom je op de inschrijfpagina van het webinar van de maand. Daar kun je je inschrijven om iedere maand kosteloos een nieuw webinar te bekijken.

Aanbevolen