In Webinar van de maand

Uit verschillende salarisonderzoeken blijkt het belang dat (potentiële) werknemers hechten aan goede opleidingsmogelijkheden, maar zijn er ook facetten waarmee het belang en het rendement van opleidingen inzichtelijk gemaakt kan worden?

Mogen we tevreden zijn als deelnemers een opleiding gemiddeld met een 7,6 beoordelen of zouden we meer moeten willen weten? Kortom; kan HR rekenschap geven van de inspanningen die op dit terrein binnen de organisatie geleverd worden? En wat zijn de effecten van het korten of niet volledig benutten van opleidingsbudgetten?

Tijdens dit webinar zal Hans de verschillende invalshoeken duiden waar langs de toegevoegde waarde, oftewel de bedrijfseconomische zin, van opleiden inzichtelijk gemaakt kan worden.

  • Hans van der Spek
    Hans van der Spek Senior managing consultant Berenschot

Over de spreker
Hans van der Spek is actief als senior managing consultant en Manager Kenniscentrum bij Berenschot. Hans is al bijna 30 jaar actief op het snijvlak van Finance, ICT en HR. Vol enthousiasme deelt hij zijn kennis en inzichten met zijn publiek.

Kosteloos dit webinar volgen?

Door op de button hieronder te klikken kom je op de inschrijfpagina van het webinar van de maand. Daar kun je je inschrijven om iedere maand kosteloos een nieuw webinar te bekijken.

Aanbevolen