In Webinar van de maand

Hoe lekker zou het zijn als je ieder uitdagend moment van spreken vol vertrouwen en kalmte tegemoet kan zien? Simpelweg goed je verhaal kunnen doen? Je stem gebruiken is niet zo moeilijk. Goed je stem gebruiken zodat je klinkend, krachtig, betrouwbaar en overtuigend overkomt is dat vaak wél. Door fysiek en vocaal bewustzijn en met gebruik van de juiste stemtechnieken vergroot je je impact. Dan word je direct gehoord, gezien en onthouden. In dit interactieve webinar geeft Rachai Beumers je 5 vocale sleutels naar gegarandeerde zeggingskracht.

  • Rachai Beumers
    Rachai Beumers Maestri

    Als opera- en concertzangeres, opgeleid aan het Sweelinck Conservatorium Amsterdam, met internationale lied- en operaspecialisaties staat Rachai al meer dan 15 jaar op de binnen- en buitenlandse podia. Zingend en sprekend tijdens ontelbare concerten, producties, workshops en presentaties. Dankzij deze podiumervaring biedt zij efficiënte en concrete oplossingen. Praktisch toepasbare technieken waarmee Rachai Beumers inmiddels honderden cliënten van haar sprekersbureau Maestri heeft geholpen. Het beste uit 20 jaar opleiding en praktijk.

Kosteloos dit webinar volgen?

Door op de button hieronder te klikken kom je op de inschrijfpagina van het webinar van de maand. Daar kun je je inschrijven om iedere maand kosteloos een nieuw webinar te bekijken.

Aanbevolen