Efficiënter leren in de
virtual classroom van
SkillsTown

Maak kennis met onze nieuwste leervorm: de virtual classroom. Hierin geven we een nieuwe draai aan het succesvolle ‘flipping the classroom’ concept.

Wat maakt onze virtual
classroom uniek?

Waar andere opleiders hun huidige klassikale trainingen bijna een-op-een omzetten in een vergelijkbare online variant, pakken wij het in onze virtual classroom totaal anders aan. Hoe? Door het zeer succesvol gebleken concept ‘Flipping the Classroom’ door te vertalen naar onze online classroom: Flipping the Virtual Classroom!
Vanuit huis, maar toch persoonlijk
Onze virtual classrooms zijn gewoon vanuit huis te volgen. Geen onnodige reistijd dus. Maar dankzij de begeleiding van onze professionele trainers én ons team blijven al onze classrooms toch persoonlijk. Er is ruimte voor het stellen van jouw vragen en uitdagingen.
Meer dan één trainer
Naast de professionele trainer die je begeleidt tijdens dit traject, staat er nóg een extra team voor je klaar. Zij helpen je met het uitvoeren van opdrachten, het beantwoorden van praktische vragen én zorgen ervoor dat jouw gehele virtual classroom vlekkeloos verloopt.
Delen met gelijkgestemden
In onze virtual classrooms ga je daadwerkelijk aan de slag met de kennis die je leert. Dit doe je niet alleen. Ons volledige team helpt je bij het uitvoeren van opdrachten én je wordt gekoppeld aan medecursisten zodat jullie elkaar kunnen helpen en ervaringen kunnen delen.
Gecombineerd met succesvolle leervormen
De intensieve samenwerking met de trainer wordt versterkt dankzij de combinatie met succesvolle online leervormen. Zo ga je naast de virtual classroom ook aan de slag met e-learning modules, webinars, podcasts en micro-cursussen.

Welke classroom
ga jij ontdekken?

Bekijk hieronder het aanbod van trainingen en masterclasses in onze virtual classroom. Dit aanbod wordt regelmatig aangevuld en vernieuwd!
▸ Become the best in Town
Masters in Management
In deze masterclass wijst topmanager Bart Hogendoorn, voormalig CEO van onder andere HP en SAP, je de weg door je op een next level manier van leidinggeven topresultaten te laten realiseren.
▸ Become the best in Town
Masters in (online) Presenteren

In deze masterclass laat expert in presentatietechnieken en senior trainer Laura van den Ouden je de fijne kneepjes van het presentatievak zien. Ze coacht, traint en geeft praktische tips die jij direct toe kunt passen.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van onze ‘The best in Town’ masterclasses? Schrijf je dan via onderstaand formulier in om per e-mail updates te ontvangen: