In Webinar van de maand

Begrippen als contact, vertrouwen en respect lijken iets softs te hebben. En tegelijkertijd geldt dat het harde voorwaarden zijn om tot vruchtbare en duurzame samenwerking te komen. Verbindend vermogen is hierbij het sleutelbegrip. Daarbij geldt: als verbindend vermogen voldoende wordt ingezet, valt het niet speciaal op. Maar als het verbindend vermogen ontbreekt, raken mensen losgezongen van zichzelf of komen ze alleen te staan. Het ontbreken van verbindend vermogen zullen veel mensen herkennen.

In dit webinar wordt het framework van Verbindend Vermogen toegelicht en word je uitgedaagd de opgedane kennis in te zetten binnen je werk en je privé.

Zet mensen bij elkaar en je krijgt gedoe. Gegarandeerd. Tegelijkertijd geldt: mensen willen geen gedoe, maar verbinding.

  • Marco Buschman
    Marco Buschman

    Marco is Managing Partner bij COURIUS; specialisten in de menskant van veranderen. Hij is een energieke en uitdagende leiderschapstrainer, team- en executive coach, spreker en auteur van de bestseller Verbindend Vermogen. Marco richt zich op de (door)ontwikkeling van het verbindend vermogen van leidinggevenden, executives en managementteams in binnen- en buitenland. Binnen zijn werk maakt hij gebruik van bewezen wetenschappelijke inzichten en beproefde principes. Marco is internationaal gecertificeerd als ICF Master Certified Coach en Certified Team Performance Coach.

Kosteloos dit webinar volgen?

Door op de button hieronder te klikken kom je op de inschrijfpagina van het webinar van de maand. Daar kun je je inschrijven om iedere maand kosteloos een nieuw webinar te bekijken.

Aanbevolen