In Webinar van de maand

De gehele maand november te volgen.

De wereld om ons heen verandert: de technologie ontwikkelt zich en mensen zijn steeds beter opgeleid. Veel organisaties lopen hierdoor aan tegen verandervraagstukken die om maatwerkoplossingen vragen. Organisatiestructuren en communicatiepatronen moeten veranderen. Van een top-down structuur (de hark) verschuiven we steeds meer naar een middle-out structuur (de pannenkoek). Ber Damen bespreekt het effect hiervan op leiderschap en vertelt waar een goede leidinggevende in deze tijd aan moet voldoen.

Over de spreker
Ber Damen heeft ervaring als leidinggevende en draagt verantwoordelijkheid als directeur en manager van Berenschot, een onafhankelijk organisatieadviesbureau. Hij is projectleider op het gebied van organisatieverandering, leiderschapsontwikkeling en human resource management, zowel in het bedrijfsleven, als in maatschappelijke organisaties en de overheid.

Kosteloos dit webinar volgen?

Door op de button hieronder te klikken kom je op de inschrijfpagina van het webinar van de maand. Daar kun je je inschrijven om iedere maand kosteloos een nieuw webinar te bekijken.

Aanbevolen