In Vacatures

Ter aanvulling van ons sales team zijn wij opzoek naar een sales consultant. Ga jij altijd voor de beste prestaties? Laat jij niet los voordat je je doel hebt bereikt?

Als accountmanager, of zoals wij het graag noemen: performance consultant, ben jij verantwoordelijk voor het klantportfolio van SkillsTown. Je hebt een enorme drive en zet de klant altijd op de eerste plaats. Met behulp van de leeroplossingen van SkillsTown is het jouw missie om organisaties beter te laten presteren. Je luistert, inventariseert en bent altijd op zoek naar de meest passende oplossing voor de klant.

Als sales consultant:

  • ben jij het aanspreekpunt voor (potentiële) klanten;
  • ga jij actief opzoek naar nieuwe klanten;
  • ken je de leeroplossingen van SkillsTown op je duim;
  • kun je je als geen ander inleven in de klant;
  • vertegenwoordig je SkillsTown tijdens evenementen;
  • ben je thuis in het werken met Salesforce.

Wij zoeken naar iemand:

  • met HBO+ werk- en denkniveau;
  • met uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
  • die niet bang is om kilometers te maken (zowel op de weg als in je persoonlijke ontwikkeling);
  • die het leuk vindt om presentaties te geven.

Wij bieden

Een functie van 40 uur, waarbij je terecht komt in een jong en dynamisch team. De informele sfeer en korte lijnen zorgen voor een fijne werkomgeving. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot dé performance consultant van SkillsTown die niet alleen aan de prestaties van zijn klanten, maar ook aan die van zichzelf werkt. En daarvoor word je beloond. Op basis van je persoonlijke prestaties, wordt er een extra fee uitgekeerd.

Over SkillsTown

SkillsTown is hét online opleidingsinstituut voor bedrijven, overheid en onderwijs. Wij groeien en breiden uit en zijn daarom op zoek naar enthousiaste mensen die ons dynamische team kunnen versterken. Met onze unieke formule van geaccrediteerde cursussen en opleidingen, een breed aanbod en innovatieve oplossingen zijn we als SkillsTown de grootste online opleider van Nederland. De oplossingen zijn toegankelijk, helder en kwalitatief hoogstaand. SkillsTown hanteert een open en collegiale werksfeer met ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Informatie en sollicitatie

Solliciteren kan via onderstaand formulier. Zorg ervoor dat je zowel een CV als een persoonlijke motivatiebrief uploadt. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Matthijs Akkenaar, Commercieel Directeur (06 41 18 34 31).

Sollicitaties
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 20MB
Aanbevolen