In Vacatures

Deze vacature is inmiddels vervuld.

Doel van de functie
In onze online opleidingen maken we veel gebruik van video materiaal. Dit materiaal wordt gemaakt op basis van een vast format. Naast nieuwe content hebben we bestaande content die bewerkt moet worden. Als assistent video editor ga je aan de slag met het video materiaal en zorg je ervoor dat deze content klaar is om gebruikt te worden door onze cursisten. Daarbij wordt veel waarde gehecht aan de kwaliteit en herkenbaarheid.

Wij bieden
Een innovatieve omgeving (met de nieuwste media, zoals Google Glass, smartwatches, etc.) waar je veel mee krijgt van de ontwikkelingen die we doormaken. Naast het werken met de essentials ben je onderdeel van het communicatieteam en actief betrokken bij (communicatie-)acties. Je werkt samen met een ervaren vierdejaars student HBO Communicatie & Multimedia Design die onderdeel uitmaakt van het vaste SkillsTown team.

Over SkillsTown
SkillsTown is het online opleidingsinstituut voor consument, bedrijven, overheid en onderwijs. Jaarlijks worden meer dan 100.000 keer online cursussen en opleidingen gevolgd. En we blijven hard doorgroeien. Dit alles ontstaat natuurlijk niet zomaar, dit kan alleen doordat we met goede mensen werken die achter de schermen maken dat we onze online opleidingen, cursussen, webinars en essentials kunnen aanbieden aan lerende organisaties.

De unieke formule van geaccrediteerde cursussen en opleidingen, een breed aanbod en innovatieve oplossingen draagt bij aan het succes van SkillsTown. Dankzij de ambitie om iedere dag beter te presteren, gaat SkillsTown steeds een stapje verder. Of het nu om het individu of een organisatie gaat, , onze oplossingen zijn toegankelijk, helder en voorzien van kwaliteit. Naast e-learning, webinars, een Eigen Academie en psychologische testen, biedt SkillsTown ook een platform voor uitgebreide performance support aan om organisaties en medewerkers beter te laten presteren.

Hoe kun je solliciteren?
Heb je zin in deze bijbaan? Stuur je sollicitatie dan naar communicatie@skillstown.com.

Aanbevolen