In Vacatures

Eva Keller zit in haar tweede jaar van de Associate degree Management van Avans Academie Associate degrees. Ze doet haar afstudeerstage bij SkillsTown Connect. SkillsTown is dé online opleider voor professionals. Connect is een divisie van SkillsTown die zich voornamelijk richt op ‘de klant van de klant’. Dat betekent dat ze organisaties helpen om de klik te maken met klanten, leden en stakeholders door te investeren in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Hierbij ligt de focus van Connect ook op het maken van webinars en podcasts.

eva-keller

Wat doet Eva tijdens haar stage?

Eva vertelt: “Ik mag tijdens mijn stage van allerlei werkzaamheden een beetje proeven. SkillsTown maakt voor bedrijven gepersonaliseerde online academies. Hier kunnen hun werknemers zichzelf ontwikkelen door middel van podcasts, webinars en cursussen. Die podcasts en webinars nemen we op in onze eigen studio’s. Het werk is dus heel gevarieerd. Ik krijg veel opdrachten van verschillende afdelingen. Ik werk mee aan de webinars, maar doe ook erg veel met het implementeren van verschillende academies. Zo krijg ik mee wat er op de voorgrond gebeurt, met direct contact met klanten, en op de achtergrond, wat een stukje ICT is. Op deze manier leer ik de organisatie goed kennen en ik kan ontdekken wat het beste bij me past. Ook heb ik mee mogen werken aan een nieuw concept. Hierin kon ik op een creatieve manier mijn gang gaan.”

Mijn stagebegeleider geeft mij erg veel verantwoordelijkheid en laat me “los” in mijn werkzaamheden. Op deze manier groeit mijn zelfvertrouwen en durf ik het voortouw te nemen.

Waarom Eva voor SkillsTown koos

“Door corona was het erg lastig om aan een stage te komen. Ik heb erg veel bedrijven benaderd, maar ik kreeg helaas veel afwijzingen. Avans Academie Associate degrees heeft een goede band met SkillsTown. Vandaar dat onze docent met de vraag kwam of iemand graag bij SkillsTown stage zou willen lopen en het leek me een erg interessant bedrijf. SkillsTown is een veelzijdige organisatie waar ik erg veel kan leren. We moesten onszelf voorstellen in een korte pitchvideo. SkillsTown nodigde mij en nog 2 andere studenten uit voor een gesprek. We lopen nu alledrie stage daar! Het is een echte meewerkstage en ik merk dat mijn werk er ook echt toe doet. Ik word gewaardeerd binnen de organisatie en was vanaf dag 1 geen stagiaire, maar een collega.”

Hoe Eva’s opleiding bij SkillsTown aansluit

Eva vertelt: “Op de opleiding heb ik geleerd hoe je draaiboeken moet maken. Dat komt goed van pas als ik help met de draaiboeken voor de webinars. Op de opleiding leren we ons professioneel op te stellen, dit is natuurlijk ook nodig bij een organisatie zoals SkillsTown. Ik heb veel contact met klanten en dit moet op een formele manier. Algemeen plannen en weten van aanpakken is ook nodig bij deze stage. Je wordt in het begin in het diepe gegooid en er wordt veel van je gevraagd. Ik heb alle meewerktaken aangenomen en kwalitatief goed werk kunnen leveren, doordat ik goed kon schakelen en alles op een rijtje had.”

Stage tijdens de coronacrisis

Eva zegt: “Ook tijdens de coronacrisis mag ik nog best vaak naar kantoor, maar daar ben ik persoonlijk snel afgeleid. Thuiswerken is echt een goede uitvinding, ik vind het heerlijk! Ik ben productief en ik kan me er goed concentreren. Als ik hulp nodig heb, zijn mijn collega’s altijd bereikbaar. Ze maken altijd tijd vrij om me verder te helpen. “

SkillsTown is een creatieve organisatie die voor alle ideeën open staat.

Wat de toekomstige stagiair(e) moet weten…

Eva: “Wees niet bang om vragen te stellen, alle collega’s zullen altijd voor je klaar staan. Durf je mening te delen en denk outside of the box. SkillsTown is een creatieve organisatie die voor alle ideeën open staat. Sta sterk in je schoenen en probeer het verschil te leren tussen rol en persoonlijkheid. Neem van alle afdelingen een opdracht aan, zo leer je de organisatie kennen en kun je optimaal meedraaien. En vooral genieten van de leuke collega’s om je heen!”

Stage lopen bij SkillsTown Connect?

Interesse in een superleuke meewerkstage bij SkillsTown Connect in Eindhoven, Nijkerk, Den Haag of Amsterdam? Neem dan contact op met Ricky Berkers (accountmanager Webinarstudio’s) of Matthijs Akkenaar (Directeur Connect) via planning@skillstown.com.

Recente Berichten