In Webinar van de maand

LinkedIn is hét platform om de zichtbaarheid van jezelf of van je bedrijf te vergroten. Hier ga je actief op zoek naar nieuwe relaties of klanten. Wist je dat maar liefst 5 miljoen mensen in Nederland LinkedIn gebruiken? De perfecte manier om jouw doelgroep aan te spreken dus!

Maar hoe maak je succesvolle content voor LinkedIn die écht werkt en die jou aan een groter bereik helpt? In ons nieuwe webinar van de maand vertelt Marjolein Bongers, auteur van de bestseller ‘LinkedIn Power’, je onder andere:

  • Hoe jouw content op LinkedIn een groter bereik krijgt
  • Hoe het algoritme van LinkedIn werkt
  • Hoe je ervoor zorgt dat jouw lezer stopt met scrollen door het onbewuste brein aan te spreken

Over de spreker

Marjolein Bongers is sinds 2011 eigenaresse van House of Social Media en is LinkedIn-trainer en -spreker. Daarnaast heeft ze een studie beïnvloedingspsychologie gevolgd, traint ze voor Frankwatching en blogt ze voor Marketingfacts. Misschien ken je haar ook van Clubhouse, waar ze succesvolle rooms host met Bas Smit over de kracht van LinkedIn. Marjolein is tevens officieel ambassadeur van LinkedIn Benelux en auteur van de bestseller LinkedIn Power.

marjolein-bongers

Marjolein Bongers

Kosteloos dit webinar volgen?

Door op de button hieronder te klikken kom je op de inschrijfpagina van het webinar van de maand. Daar kun je je inschrijven om iedere maand kosteloos een nieuw webinar te bekijken.

Recente Berichten