SPECIAAL VOOR ORGANISATIES

ontdek wat een online academie kan betekenen voor jouw organisatie

DE IDEALE START

SkillsTown is hét online opleidingsinstituut voor bedrijven, overheid en onderwijs. We ondersteunen bedrijven bij het zijn en blijven van een lerende organisatie. Met de online leeroplossingen is het mogelijk om tegen een laag bedrag en minimale inspanning een eigen online academie te gebruiken met een grote bibliotheek aan kennis.

Kies net als honderden andere organisaties voor een gebruiksvriendelijke leeromgeving in eigen look & feel, met toetsen en certificaten voor een optimaal leerresultaat.

Maak kennis met de Academie.

In de SkillsTown Academie kunnen medewerkers het beste uit zichzelf halen. Cursisten kunnen gebruik maken van webinars, essentials, e-learning modules en scans. Met deze online leeroplossingen hebben ze alle kennis binnen handbereik om nóg beter te presteren.

De voordelen

GROOTSTE AANBOD LEEROPLOSSINGEN

meer dan 1000 cursussen en webinars

EIGEN CONTENT

kennis delen binnen de organisatie

Vertrouw op kwaliteit

Cedeo, LPI en branche geaccrediteerd

Honderden organisaties gingen je voor

 • "De samenwerking met SkillsTown geeft onze webinars net dí­e professionele uitstraling die voor ons het verschil maakt."

  Reinoud Ykema
  Reinoud Ykema Capgemini Academy
 • "INretail heeft SkillsTown gekozen vanwege bewezen expertise op het gebied van nieuwe leervormen, de gebruiksvriendelijkheid en praktische aanpak, de bereidheid van SkillsTown om mee te investeren en de goede referenties van INretail leden."

  Dorien Krassenberg
  Dorien Krassenberg INretail
 • "Het aanbod van SkillsTown voor zowel e-learning, webinars als de performance support oplossingen, gecombineerd met de uitstekende klantgerichtheid en operationele excellence laat zien dat SkillsTown een hoogwaardige strategische en betrouwbare partner is voor het aanbieden van leeroplossingen."

  Edmund Monk
  Edmund Monk Learning & Performance Institute
 • "De cursussen zijn in kleine stukjes verdeeld, zodat je tussen je werkzaamheden door steeds even iets kunt doen. De inhoud is compleet en volledig."

  Klanttevredenheidsonderzoek
  Klanttevredenheidsonderzoek Cedeo

Klinkt goed, toch?

De koffie staat klaar

Maar we komen ook graag langs, of sturen de juiste informatie op.

Leadformulier
Bezig met versturen
0

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken