In Nieuws

Vanaf september is het voor iedereen mogelijk om te werken aan zijn of haar eigen werkgeluk. De nieuwe samenwerking tussen SLiM! Training & Coaching en SkillsTown, biedt werkend Nederland de mogelijkheid om weer betrokken, bezield en met volle overgave aan de slag te gaan met hun vak.

De SLiM! training combineert online educatie met een vierdaagse fysieke workshop. Tijdens de SLiM! training gaan cursisten aan de slag met hun dagelijkse werkroutine, hun kern talenten, de manier waarop ze stress ervaren en het bereiken van een betere balans op het werk en thuis. Dit alles om uiteindelijk de beste versie van zichzelf te worden en succesvol te worden en te blijven in hun vakgebied.

Wout Plevier, trainer en coach bij SLiM! vertelt enthousiast:

“Dankzij deze training creëer je werkelijke betrokkenheid bij je persoonlijke welzijn. Je gaat voorbij aan elk excuus om je werk en leven niet aan te pakken en op de goede rit te zetten.  Je gaat er 100% voor. Dat is waar ik je mee kan helpen en wat SLiM! voor je kan doen.”

Een van de deelnemers, Jack Donker (Marketing Director Wienerberger):

“Voor SLiM! liep ik continu achter de feiten aan. SLiM! Training heeft mijn vitaliteit 100% hersteld en me geleerd hoe ik belangrijke van onbelangrijke zaken kan scheiden. Ik focus beter en krijg de juiste dingen gedaan.”

De SLiM! Training hielp inmiddels 64.500 mensen met succes. Ben jij de volgende? Vraag een gratis oriënterend gesprek aan.

Vragen over dit bericht?
Neem contact op met Remy van Beek.

  • Remy van Beek
    Remy van Beek Manager communicatie SkillsTown
Aanbevolen