In Webinar van de maand

Wie maakt er in jouw omgeving nou geen foto’s met zijn telefoon? En toch weten velen onder ons nog steeds niet hoe je dat op de beste manier kunt doen. Iedereen kan fotograferen, als je op de juiste manier naar de mensen en objecten om je heen kijkt.

Het is niet ingewikkeld; met eenvoudige tips en tricks die wij je meegeven verandert jouw kiekje in een mooie, of zelfs, professionele foto! 

Een goede ‘smartphone’ foto is gemaakt op basis van kleur, licht, compositie en een likje creativiteit. De tips die je tijdens deze fotografie workshop mee krijgt gebruik je de rest van je leven!

  • Loes Mennen
    Loes Mennen

    Mijn naam is Loes Mennen, gelukkige mama van de 3 liefste kids en sinds 10 jaar professioneel fotografe; eigenaresse van Loes Mennen Fotografie, Flitzer! en Studio-45. Voor professionele foto’s op allerlei facetten kun je bij ons terecht, maar nog liever leer ik je hoe je zelf, simpel en snel, een mooie foto maakt. Gewoon… met je mobiel.

Kosteloos dit webinar volgen?

Door op de button hieronder te klikken kom je op de inschrijfpagina van het webinar van de maand. Daar kun je je inschrijven om iedere maand kosteloos een nieuw webinar te bekijken.

Aanbevolen