In Nieuws

Per 2 mei 2017 lanceert SkillsTown de nieuwe productgroep e-coaching. Hierbij wordt de cursist gecoacht op een thema naar keuze. Elk coachingstraject start met een professionele scan. Hiermee worden de wensen van de cursist in kaart gebracht en wordt er een individueel coachingstraject opgezet.

De coaching is volledig online en verloopt via Skype en e-mail. Daardoor is het contact leggen met de coach erg gemakkelijk en bespaart men tijd en onnodige reiskosten. Als cursist kan men kiezen voor een kort traject van drie maanden of een lang traject van zes maanden. In het korte traject wordt er een aanzet gegeven tot verandering. Het lange traject richt zich op complexe vraagstukken en gedragsverandering.

E-coaching is uitermate geschikt voor iedereen die aan zijn persoonlijke ontwikkeling wil werken, maar een stok achter de deur nodig heeft om daadwerkelijk aan de slag te gaan. Remko Dekker, e-caoching consultant, geeft de voordelen van e-coaching aan:

“Ten opzichte van een face to face coachingstraject, geeft e-coaching je veel meer flexibiliteit, zowel qua gespreksduur als gespreksfrequentie. Hierdoor wordt het traject veel effectiever”

Met behulp van begeleiding op afstand, worden de doelen van de cursist gerealiseerd. SkillsTown biedt voor vijf verschillende thema’s e-coaching aan: timemanagement, effectief communiceren, conflicthantering, drijfveren en doeltreffend managen. Lees meer over de inhoud op de pagina voor e-coaching.

Hans Schuurmans, CEO SkillsTown, verwacht dat e-coaching cursisten kan helpen om beter te presteren:

“Het afgelopen jaar hebben we bij SkillsTown gemerkt hoe succesvol online leren kan zijn. We zijn ervan overtuigd dat als je een menselijke factor toevoegt, in de vorm van een coach, het leerrendement nog hoger kan worden.”

Over SkillsTown
SkillsTown is de grootste online opleider van Nederland. De unieke formule van geaccrediteerde cursussen en opleidingen, een breed aanbod en innovatieve oplossingen draagt bij aan het succes van SkillsTown. Dankzij de ambitie om iedere dag beter te presteren, gaat SkillsTown steeds een stapje verder. De oplossingen zijn toegankelijk, helder en voorzien van kwaliteit.

Vragen over dit persbericht?
Neem contact op met Remy van Beek.

  • Remy van Beek
    Remy van Beek Manager communicatie SkillsTown
Aanbevolen