In Nieuws

Op 23 en 24 februari 2018 vindt de jaarlijkse Baylor New Venture Competition plaats. Dit jaar neemt prof. dr. ir. Kasper Boon, mede-eigenaar SkillsTown, plaats in de jury. Samen met de andere juryleden beoordeelt hij de businessplannen van deelnemende studenten.

De Baylor New Venture Competition is een tweedaags evenement waaraan studenten van over de hele wereld meedoen. Tijdens het evenement vinden twee wedstrijden plaats. In de ene competitie presenteren de deelnemers een businessplan. In de andere gaat het om het geven van de beste elevator pitch.

Kasper Boon neemt voor de tweede keer plaats in de jury. Hij zal vooral kijken naar de businessplannen rondom e-learning. Enthousiast vertelt hij:

Ik kijk vooral of de plannen goed in elkaar zitten en of de studenten de marktbenadering goed hebben ingeschat. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de ideeën innovatief zijn. En uiteraard bedenk ik of ik zelf zou investeren in het bedrijf.

Alle deelnemers ontvangen feedback op hun ideeën van experts. De winnaars krijgen daarnaast coaching en ondersteuning bij het lanceren en opbouwen van hun eigen onderneming en een geldprijs.

Over SkillsTown
SkillsTown is de grootste online opleider van Nederland. De unieke formule van geaccrediteerde cursussen en opleidingen, een breed aanbod en innovatieve oplossingen draagt bij aan het succes van SkillsTown. Dankzij de ambitie om iedere dag beter te presteren, gaat SkillsTown steeds een stapje verder. De oplossingen zijn toegankelijk, helder en voorzien van kwaliteit.

Over Baylor University
Baylor biedt een levendige campus voor meer dan 16.000 studenten door interdisciplinair onderzoek te combineren met een internationale reputatie voor educatieve uitmuntendheid en een faculteit voor onderwijs en wetenschap.

Vragen over dit bericht?
Neem contact op met Remy van Beek.

  • Remy van Beek
    Remy van Beek Manager communicatie SkillsTown
Recente Berichten