In Nieuws

Kwaliteit is een belangrijk aspect bij het ontwikkelen van onze producten en diensten. Daarom hechten we veel waarde aan het verkrijgen van een erkend kwaliteitskeurmerk. Een van de partijen waarmee we zo’n traject aangaan is Cedeo. Cedeo is de onafhankelijke certificerende instantie voor organisaties actief op het gebied van de human resources improvement. Cedeo verleent het keurmerk ‘Cedeo-erkend’ en doen dit op basis van klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid. Daarmee is Cedeo de enige gespecialiseerde instantie voor de auditing en certificering van HR-dienstverleners.

Met dit soort trajecten blijft SkillsTown kritisch kijken naar het huidige aanbod en worden de leeroplossingen afgestemd op de wensen van de klant. Met het Cedeo keurmerk kan de cursist ervan op aan dat de cursussen van SkillsTown voldoen aan de kwaliteitsnorm.

In augustus en september zal er een audit plaats vinden waarmee Cedeo vast stelt of de oplossingen van SkillsTown wederom voldoen aan de kwaliteitseisen. Deze audit wordt afzonderlijk van SkillsTown afgenomen, waardoor het niet mogelijk is om vrijblijvend deel te nemen. Wil je toch je ervaringen met onze producten delen? Dat kan via deze vragenlijst (ca. 50 vragen). We stellen je mening erg op prijs.

Aanbevolen