In Nieuws

Op 18 april vindt Next Learning plaats, hét evenement voor leren en ontwikkelen. In de verschillende sessies en presentaties zie, hoor en ervaar je hoe je het (nieuwe) leren in jouw organisatie kan toepassen. Als grootste online opleider van Nederland draagt SkillsTown graag bij aan het succes van deze dag.

Hans Schuurmans, CEO van SkillsTown, is erg positief over de unieke samenwerking: “Next Learning is het belangrijkste evenement waar nieuwe manieren van leren gepresenteerd en ervaren worden. Daar mag SkillsTown als grootse online opleider van Nederland uiteraard niet ontbreken. We kijken ernaar uit om als eerste Event Partner onze nieuwe innovatieve leeroplossingen hier te delen met iedereen die beter wil presteren.”

Ook de organisatie van het Next Learning evenement is enthousiast over de nieuwe samenwerking. Sharon van Rooij, branding- en eventmanager, zegt hierover:

“SkillsTown staat net als Next Learning voor vernieuwing en ontwikkeling. We doen dat op hele andere gebieden maar vinden elkaar hier wel in. Dat maakt dat we trots zijn dat SkillsTown heeft gekozen om Event Partner van Next Learning te worden.”

Next Learning wordt dit jaar voor de twintigste keer georganiseerd. Het is de perfecte plaats voor (grote en kleine) organisaties om alles te weten te komen over de huidige ontwikkelingen in leren en ontwikkelen. Het thema van Next Learning is Agile Leren & Innoveren. Dit zie je onder andere terug in de keuze voor de keynote sprekers en agile-experts Karl Raats en prof. dr. Hans de Bakker.

Rondom deze presentaties kun je zelf je programma samenstellen. Je hebt de keuze uit een aantal expert- of partnersessies, waar een expert je meeneemt om een eerste stap te zetten met een nieuwe aanpak of een nieuwe tool. Bij de verschillende learning tables kun je in gesprek gaan met gelijkgestemden en experts, ervaringen delen en leren van anderen. In de Pecha Kucha sessies worden vijf praktijkcases achter elkaar gepresenteerd en behandeld.

Ten slotte kun je de nieuwste ontwikkelingen op leergebied ontdekken op de learning playground, waar alle deelnemende opleiders hun tools, implementatie en strategie op een creatieve manier presenteren. Hier kun je experimenteren met de nieuwste producten en zelf ervaren wat er allemaal mogelijk is met het nieuwe leren.

Aanmelden voor dit evenement kan via de website. Je kunt kiezen voor het complete programma of je alleen aanmelden voor de learning playground. Een paar weken voor Next Learning stel je jouw eigen programma samen (inclusief tijden en sessiezalen) via de speciale app of het digitale programmaboekje.

Als eventpartner stelt SkillsTown 3 congreskaarten beschikbaar! Kans maken op deze kaarten? Mail je naam, e-mailadres, telefoonnummer, organisatienaam en de reden waarom jij bij dit evenement zou moeten zijn naar inschrijvingen@skillstown.com en maak kans op vrijkaarten ter waarde van €799,- per stuk.

Over SkillsTown
SkillsTown is de grootste online opleider van Nederland. De unieke formule van geaccrediteerde cursussen en opleidingen, een breed aanbod en innovatieve oplossingen draagt bij aan het succes van SkillsTown. Dankzij de ambitie om iedere dag beter te presteren, gaat SkillsTown steeds een stapje verder. De oplossingen zijn toegankelijk, helder en voorzien van kwaliteit.

Vragen over dit persbericht?
Neem contact op met Remy van Beek.

  • Remy van Beek
    Remy van Beek Manager communicatie SkillsTown
Aanbevolen