Scans om inzicht te krijgen in je verbeterpunten.

Meer inzicht in je verbeterpunten

Alle psychologische tests zijn gevalideerd op minimaal 1000 personen. Nadat je de online test hebt afgerond, wordt er automatisch een rapportage aangeboden en krijg je toegang tot de bijbehorende cursus. Hierin vind je meer informatie over de test en uitleg over de resultaten. Met deze twee componenten kun je jouw persoonlijke verbeterplan opstellen.

Leiderschapsstijl
Leiderschapsstijl

Als leider krijg je te maken met allerlei situaties waarin je moet handelen. Zo kan er een afweging zijn tussen flexibiliteit versus stabiliteit en de waarden van HR versus de nadruk op planning

Ontwikkelstijlen
Ontwikkelstijlen

Op welke wijze neem ik het beste nieuwe dingen in me op? En in welke situatie ontwikkel ik mij het snelst? Door boeken lezen of door zelf te doen?

Klantgerichtheid
Klantgerichtheid

De Klantgerichtheidscan is een vragenlijst gebaseerd op verschillende modellen van klantgericht denken & handelen.

Big Five persoonlijkheid
Big Five persoonlijkheid

Deze scan is de meest onderzochte en gebruikte persoonlijkheidstheorie ter wereld en meet extraversie, aanpassingsvermogen, openheid, zorgvuldigheid & emotionele stabiliteit.

Time Management
Time Management

Tijdgebrek, uitstelgedrag, stress, tijdsdruk en verlies van overzicht? Of wil je liever op tijd zijn, resultaten behalen en tijd hebben om te genieten van behaalde doelstellingen?

Het nieuwe werken
Het nieuwe werken

Het nieuwe werken draait om omgaan met vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid. De meting brengt zeven belangrijke competenties in kaart.

Drijfveren
Drijfveren

Wat motiveert jou? Ontdek wat jouw drijfveren zijn en hoe je ze aan kunt spreken om jezelf te motiveren. Je leert ook welke drijfveren negatieve energie opleveren en je beter kunt mijden.

Conflicthantering
Conflicthantering

Tegenstrijdige belangen creëren een spanningsveld. Aan de ene kant wil je jouw doelen doordrukken en de opdracht realiseren. Aan de andere kant wil je de relatie goed houden om het proces soepel te laten verlopen.

Communicatiestijl
Communicatiestijl

Met deze scan kom je erachter wat jouw communicatiestijl is. Zo weet je vanuit welke positie er gecommuniceerd wordt en wat de verwachtingspatronen zijn.

Management Effectiviteit
Management Effectiviteit

Met behulp van de vragenlijst worden 7 belangrijke competenties onderzocht. Jouw antwoorden worden vergeleken met ruim 2500 managers die de meting reeds ingevuld hebben.

Krijg inzicht in je leerstijl

Dankzij de uitgebreide scans krijg je inzicht in je huidige situatie. Met behulp van de bijbehorende rapportage zie je wat je sterktes zijn en waar je verbeterpunten liggen.

illustratie-inzicht

Afgezet tegen normgroep

Al onze scans en metingen zijn gevalideerd en afgezet tegen een normgroep. Daarmee bewaken we de betrouwbaarheid van deze testen.

illustratie-normgroep

Direct toegang

Jouw persoonlijke rapportage wordt na het invullen van de vragenlijst direct beschikbaar gesteld. Zo heb je meteen inzicht in de uitslag van de test.

illustratie-toegang