Scans

Psychologische tests om inzicht je krijgen in je verbeterpunten.

Meer inzicht in je verbeterpunten

Alle psychologische tests zijn gevalideerd op minimaal 1000 personen. Nadat je de online test hebt afgerond, wordt er automatisch een rapportage aangeboden en krijg je toegang tot de bijbehorende cursus. Hierin vind je meer informatie over de test en uitleg over de resultaten. Met deze twee componenten kun je jouw persoonlijke verbeterplan opstellen.

scans
scan
Krijg inzicht in je leerstijl

Dankzij de uitgebreide scans krijg je inzicht in je huidige situatie. Met behulp van de bijbehorende rapportage zie je wat je sterktes zijn en waar je verbeterpunten liggen.

Afgezet tegen een normgroep

Al onze scans en metingen zijn gevalideerd en afgezet tegen een normgroep. Daarmee bewaken we de betrouwbaarheid van deze testen.

Direct toegang

Jouw persoonlijke rapportage wordt na het invullen van de vragenlijst direct beschikbaar gesteld. Zo heb je meteen inzicht in de uitslag van de test.

Alle scans

Leiderschapsstijl

Als leider krijg je te maken met allerlei situaties waarin je moet handelen. Zo kan er een afweging zijn tussen flexibiliteit versus stabiliteit en de waarden van HR versus de nadruk op planning en controle.

Time Management

Tijdgebrek, uitstelgedrag, stress, tijdsdruk en verlies van overzicht? Of wil je liever op tijd zijn, resultaten behalen en tijd hebben om te genieten van behaalde doelstellingen?

Klantgerichtheid

Om concreet en realistisch inhoud te geven aan het begrip klantgerichtheid, kunt u zichzelf de onderstaande twee vragen stellen: Op welke wijze laat ik mijn klantgerichtheid zien? En wat merkt mijn klant van mijn klantgerichte houding of gedrag?

Het nieuwe werken

Het nieuwe werken draait om Omgaan met vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid. De meting brengt zeven belangrijke competenties in kaart: organiseren van eigen werk, communiceren, flexibiliteit, zelfreflectie, inzet, samenwerken en zelfsturing.

Drijfveren

Wat motiveert jou? Ontdek wat jouw drijfveren zijn en hoe je ze aan kunt spreken om jezelf te motiveren. Je leert ook welke drijfveren negatieve energie opleveren en je beter kunt mijden.

Conflicthantering

Tegenstrijdige belangen creëren een spanningsveld. Aan de ene kant wil je jouw doelen doordrukken en de opdracht realiseren. Aan de andere kant wil je de relatie goed houden om het proces soepel te laten verlopen.

Big Five persoonlijkheid

Deze scan is de meest onderzochte en gebruikte persoonlijkheidstheorie ter wereld en meet extraversie, aanpassingsvermogen, openheid, zorgvuldigheid & emotionele stabiliteit.

Ontwikkelstijlen

Op welke wijze neem ik het beste nieuwe dingen in me op? En in welke situatie ontwikkel ik mij het snelst? Door boeken lezen of door zelf te doen?

Communicatiestijl

Aan de hand van deze scan kom je erachter wat jouw communicatiestijl is. Het is belangrijk dat je weet vanuit welke positie er gecommuniceerd wordt, wat de verwachtingspatronen zijn en welke psychologische mechanismen een rol spelen.

Management Effectiviteit

7 belangrijke competenties: hoge eisen stellen, resultaatgerichtheid, U-gerichtheid, veranderingsbereidheid, delegeren, concreet zijn & voorbereiding. Jouw antwoorden worden vergeleken met ruim 2500 managers die de meting reeds ingevuld hebben.

Wil je vast een voorproefje?

Schrijf je in voor het testpanel en wees een van de eerste deelnemers.

Testpanel scans
Bezig met versturen