In Nieuws

Deze week is de scan Big Five Persoonlijkheid gelanceerd. Met deze scan kom je er achter wat jouw persoonlijkheidskenmerken zijn. Na het invullen van een uitgebreide vragenlijst, ontvang je een persoonlijke rapportage. Bij het genereren van die rapportage zijn je antwoorden afgezet tegen een valide en betrouwbare normgroep.

Met de scan ontvang je ook de bijbehorende cursus waarin uitleg wordt gegeven over de uitkomsten van je scan en de betekenis van de gegenereerde rapportage.

Het invullen van de scan neemt gemiddeld 2 uur in beslag.

Over de Big Five persoonlijkheidsscan
Iedere persoonlijkheid is anders, maar wat maakt dat jij jij bent? Onze genen bevatten een aantal kenmerken die de basis vormen voor onze persoonlijkheid. Uit onderzoek blijkt dat iemands persoonlijkheid voor het grootste deel door 5 invalshoeken (factoren) bepaald kan worden. In de Engelse literatuur treft men het woord OCEAN aan en die letters hebben dan betrekking op: Openness, Conscientiousness, Extravert , Altruism and Negative emotions. Met behulp van een uitgebreide uitleg leer je waardoor een persoonlijkheid gevormd wordt, welke persoonlijkheidskenmerken bij jou horen en hoe je het beste kunt handelen in bepaalde situaties.

Aanbevolen