Online trainingen
voor retail

Online trainingen voor retail

Om nieuwe medewerkers in te werken of bestaande medewerkers bij te scholen.

Waarom online training?

Veel medewerkers in de retail hebben een brede set aan skills nodig. Klantgerichtheid, empathie en openheid zijn daar onderdeel van. Met deze online trainingen kunnen zij nog meer uit zichzelf én de klant halen.

Overal en altijd te volgen

Omdat al onze trainingen online te volgen zijn, kunnen medewerkers zichzelf overal en op ieder moment ontwikkelen.

Voordelig, interactief en praktijkgericht

De trainingen zijn gemaakt met voorbeelden uit de praktijk en voorzien van interactieve oefeningen. Dit maakt het herkenbaar én leuk om te doen.

Enorm breed aanbod

In ons online leerplatform bieden we meer dan 500 online trainingen. Hierdoor is er een breed aanbod waardoor er altijd raakvlak is.
Gratis en gepersonaliseerd

Het trainingsaanbod

We bieden meer dan 500 online trainingen. Hierin hebben we zowel retail specifieke trainingen als trainingen die meer op algemene vaardigheden zijn gericht.

Online trainingen voor retail

 • Klanten begroeten en observeren
 • Verbeter je verkooptechniek
 • Hoe bepaal je de behoefte van een klant?
 • Je kledingkeuze als verkoper
 • Artikelen selecteren en aanprijzen
 • Klanttypologie
 • …en nog veel meer!

Online trainingen algemeen

 • Engels
 • Communiceren
 • Omgaan met stress
 • Digitale veiligheid
 • Nederlandse spelling
 • Samenwerken en overleggen
 • …en nog veel meer!
Gratis en gepersonaliseerd

De voordelen van SkillsTown

 •   Gepersonaliseerd waardoor er meteen herkenning is
 •   Enorm gebruiksvriendelijk
 •   Inzicht in voortgang personeel
 •   Gemakkelijk en snel eigen content toevoegen
 •   Koppeling met personeelsbestand
 •   Passend bij iedere branche

      Als je op zoek bent naar een platform waarin je je eigen medewerkers je eigen content wilt laten doorlopen en een breed scala aan andere soft skills wilt aanbieden dan is SkillsTown ideaal.
Krein Bons

CEO
vanHaren

       SkillsTown sluit goed aan bij Beter Bed omdat er naast professionele modules, ook veel content is op het gebied van gezondheid, vitaliteit en het welzijn van onze medewerkers. Daarnaast is de brede variëteit aan leeroplossingen een belangrijke reden waarom we voor SkillsTown hebben gekozen.
Lynn Hakkers

Learning & Development specialist bij Beter Bed

       Ik denk echt dat SkillsTown bij iedere branche past. De omgeving is super gebruiksvriendelijk en dankzij de personalisatie krijgen medewerkers echt het gevoel dat ze in jouw eigen organisatie aan het leren zijn.
Raquel Vos

Bedrijfstrainer bij Goossens wonen en slapen

Gratis en gepersonaliseerd

Klantcases

Zo zetten onze klanten de online academie in:
page 1 of 2

Veelgestelde vragen

Wat is een online leerplatform?

Dit is een digitale leeromgeving waarin online trainingen aangeboden worden. Zo kan kennis op één centrale plek beschikbaar worden gesteld. Medewerkers kunnen met hun persoonlijk account inloggen en op ieder gewenst moment en via ieder device gebruik maken van de beschikbare trainingen. Dit online leerplatform kan volledig gepersonaliseerd worden naar de huisstijl van jouw organisatie. Daarnaast is het mogelijk om in dit online leerplatform leerstatistieken van medewerkers te bekijken.

Kan ik eigen content toevoegen?

In het leerplatform van SkillsTown kan op verschillende manieren eigen content toegevoegd worden. Hiervoor kun je gebruik maken van onze software of bestaande e-learning integreren met behulp van LTI of Scorm.

Hoe werkt het?

Als je wilt starten met het online leerplatform van SkillsTown, richten we dit samen in. Eerst bespreken we de doelstellingen die jouw organisatie heeft rondom het opleiden van medewerkers. Zodra de doelstellingen inzichtelijk zijn, richten we het platform samen in. Zodra dit voldoet aan jullie wensen, bepalen we samen het moment van lancering. Hiervoor kunnen jullie gebruik maken van onze tools om het online leerplatform onder de aandacht te brengen bij medewerkers. Na de lancering blijft SkillsTown actief in contact om ervoor te zorgen dat de leeractiviteit binnen de online leeromgeving zo hoog mogelijk blijft.

Wat kost het?

De online trainingen van SkillsTown kunnen al gebruikt worden voor €149,50 per medewerker per jaar. Voor organisaties die het online leerplatform organisatiebreed in willen zetten, hebben we speciale prijzen. We vertellen je hier graag persoonlijk meer over. Vraag daarvoor een demo aan.

Wij hebben al een leerplatform, kunnen wij eenvoudig overstappen?

Als je al een leerplatform gebruikt, kun je eenvoudig overstappen op SkillsTown. Onze experts begeleiden je in dit proces.

Wij hebben eigen content, kunnen we die integreren?

Bestaande eigen content op basis van LTI en Scorm kan gemakkelijk geïntegreerd worden in het leerplatform van SkillsTown. Bij andere typen content kijken we samen hoe we deze het beste kunnen integreren. Ons team van experts zullen altijd voor een passende oplossing zorgen.

Worden er certificaten uitgereikt?

Medewerkers krijgen via het leerplatform van SkillsTown standaard toegang tot meer dan 500 trainingen. Afhankelijk van het type training en de inhoud, wordt de kennis aan het einde getoetst met een examen. Wanneer dit examen met een voldoende is afgerond, krijgt de gebruiker een certificaat.

Hoe zorgen jullie dat medewerkers het gaan gebruiken?

Dit doen we samen met jullie. Ons team van implementatie consultants zal van begin tot eind betrokken zijn bij het implementeren, lanceren en activeren van het online leerplatform. De werkwijze die we hierbij hanteren zorgt ervoor dat medewerkers nieuwsgierig blijven om het leerplatform te gebruiken. We denken mee over de trainingen die interessant zijn voor jouw medewerkers, zorgen dat er extra momenten van aandacht ingepland worden en geven je tips om het beste uit het leerplatform te halen.