In Nieuws

Receptiemedewerkers kunnen hun geluk niet op, want vanaf 4 september 2017 starten online opleider SkillsTown en Connection een samenwerking op het gebied van online opleidingen. De medewerkers van Connection krijgen op deze manier de mogelijkheid zichzelf te ontwikkelen via branche specifieke e-learning modules.

Will Huls, directeur van Connection, vindt het van groot belang dat zijn medewerkers blijven ontwikkelen: “De samenwerking met SkillsTown is een perfecte aanvulling voor de Connection Academy. Via deze Academy worden onze receptionistes begeleid in het verhogen van de hospitality skills. Ik geloof in opleiding en training-on-the-job. SkillsTown biedt deze mogelijkheid doordat de e-learning modules op ieder apparaat, binnen enkele minuten toegankelijk zijn. Ideaal voor onze medewerkers!”

Over SkillsTown

Als grootse online opleider van Nederland voorziet SkillsTown zowel bedrijven als het individu in een breed aanbod aan leeroplossingen, waaronder e-learning, webinars en performance support. Daarmee richt SkillsTown zich op het maximaal presteren van organisaties, waarbij een individuele benadering centraal staat. Cursisten zijn in staat om te leren onafhankelijk van plaats, tijd en medium. Meer informatie is te vinden op de website van SkillsTown.

Over Connection Receptiediensten
Connection is in 1993 opgericht en werkt iedere dag aan het verhogen van de servicegraad van facilitaire diensten. Connection is onderdeel van de internationale Connection Beheer groep, waar ook Trinity BV en newDirections deel van uitmaken. Alle bedrijven van de groep zijn gecertificeerd conform NEN-EN-ISO 9001:2008. Dit geeft u de zekerheid van aantoonbare kwaliteit.

Vragen over dit bericht?
Neem voor vragen contact op met Remy van Beek.

  • Remy van Beek
    Remy van Beek Manager communicatie SkillsTown
Recente Berichten