In Webinar van de maand

Wist je dat in 2014 een half miljoen werknemers het slachtoffer waren van pesterijen? En dat een kwart van de werknemers tijdens zijn loopbaan wel eens is gepest door collega’s of leidinggevenden?

Pesten op de werkvloer is een serieus probleem. Slachtoffers verliezen het plezier in hun werk, raken gedemotiveerd, functioneren slechter en kunnen te maken krijgen met psychische problemen.

In dit webinar vertelt Laura je alles over pesten op de werkvloer. Je krijgt in dit webinar antwoord op vragen zoals: wat wijst onderzoek over pesten uit? hoe vaak en waar komt pesten voor? wanneer wordt plagen pesten? en wat kan een slachtoffer of een collega doen?

Over de spreker
Laura Willemse is voorzitter van Stichting Pesten op de Werkvloer. De stichting wil het taboe van pestgedrag op het werk doorbreken. Dit doen ze door informatie te bieden aan alle partijen die te maken hebben met pestgedrag en zo de dialoog aan te gaan.

  • Laura Willemse
    Laura Willemse Stichting Pesten op de Werkvloer

Kosteloos dit webinar volgen?

Door op de button hieronder te klikken kom je op de inschrijfpagina van het webinar van de maand. Daar kun je je inschrijven om iedere maand kosteloos een nieuw webinar te bekijken.

Aanbevolen