In Webinar van de maand

Je persoonlijke kracht bepaalt je mate van succes die je behaalt in je werk en je leven. In dit webinar leer je hoe je kunt winnen aan persoonlijke kracht door een duidelijker inzicht in jouw koers, jouw talenten en hoe je dit sterker kunt manifesteren. Je leert de boodschappen van emoties herkennen en om te zetten in persoonlijke daadkracht die direct hangt aan jouw koers en bezieling. Je onderneemt direct stappen om meer persoonlijke kracht te ontwikkelen en meer te gaan leven volgens de juiste 2 strategieën.

  • Wout Plevier
    Wout Plevier Innerspective

    Wout Plevier heeft meer dan 17 jaar ervaring in trainen en coachen van werkende professionals op gebied van persoonlijke effectiviteit, ontwikkeling van talent, versneld leren en leiderschap. Zijn lessen zijn vertaald in het interactieve boek SLiM!, de gelijknamige blended training en de inspiratie spreekshow SLiM! aan de Slag. De webinar is interactief, praktisch en inspirerend!

Kosteloos dit webinar volgen?

Door op de button hieronder te klikken kom je op de inschrijfpagina van het webinar van de maand. Daar kun je je inschrijven om iedere maand kosteloos een nieuw webinar te bekijken.

Aanbevolen