Opleidingspartner

Naast je eigen trainingen, coaching of diensten online cursussen aanbieden van SkillsTown? Het is mogelijk met een samenwerking als opleidingspartner van SkillsTown. De opleidingspartner kiest er zelf voor welke diensten zij toevoegt aan de online leeroplossingen van SkillsTown zoals een blended leertraject of opleidingsadvies.

Er zijn verschillende manieren om online leren te combineren:

Formeel leren
Formeel leren

Leertraject waarbij als afronding een erkend diploma wordt behaald.

Blended leren
Blended leren

Klassikale trainingen aangevuld met online leermiddelen.

Aanvullende diensten
Aanvullende diensten

Advies en consultancy m.b.t. online en offline leren en ontwikkelen.

Formeel leren
Formeel leren

Leertraject waarbij als afronding een erkend diploma wordt behaald.

Blended leren
Blended leren

Klassikale trainingen aangevuld met online leermiddelen.

Aanvullende diensten
Aanvullende diensten

Advies en consultancy m.b.t. online en offline leren en ontwikkelen.

Partner worden?

Neem contact op voor meer informatie

Partner worden?

Neem contact op voor meer informatie

Partners

alexvangroningen

Alex van Groningen

Alex van Groningen is sinds 1994 dé toonaangevende partner voor de finance professional. Wij organiseren hoogwaardige financieel management opleidingen, zowel via open, in-company, als e-learning modules. De opleidingen zijn kort gericht op het overbrengen van praktische kennis.

Calibris-Advies-tag-klein

Calibris Advies

Calibris Advies biedt praktische leer-, en werkoplossingen waarbij leren en werken één zijn. Als opleidingspartner gebruiken zij de online leeroplossingen van SkillsTown. Door deze bijzonder gevarieerde en brede mogelijkheden van online leeroplossingen kan Calibris Advies op vrijwel alle leervragen binnen de zorgsector antwoord geven.

Calibris Advies vult de online leeroplossingen aan met trainingen, coaching en een eigen methode voor leren. Met deze methode worden zelfstandig leren, samen leren en het integreren van werken en leren in de beroepspraktijk gestimuleerd. Afhankelijk van de leervraag van de organisatie ontwerpen zij niet alleen een passende leeroplossing maar een complete leerarchitectuur.

dentellect

Dentallect

Een goed opgeleide tandartsassistent beschikt niet alleen over specifieke tandheelkundige kennis, maar beschikt ook over algemene kennis en competenties, zoals computer- en schrijfvaardigheden. Daar Dentallect zich puur richt op het tandheelkundige kennisgebied, zijn de leeroplossingen van SkillsTown een uitstekende aanvulling.

ednopleidingen

EDN-opleidingen

EDN-opleidingen verzorgt ruim 12 jaar diverse opleidingen op MBO (+) niveau. Onze werkwijze kenmerkt zich door flexibiliteit, kleinschaligheid en klassikaal onderwijs.

empowerpeople

Empower People

Het doel van Empower People is het opleiden van toekomstige leiders in de watersector. Empower People biedt opleidingen aan om precies dit te doen. In samenwerking met kennisinstelling Wetsus, Lemniscaat School of Management en SkillsTown hebben ze een Executive Water MBA-programma gelanceerd. Dit programma leidt de deelnemers in 2,5 jaar op voor een geaccrediteerde MBA-titel.

futurnconsulting

Futurn Consulting

Futurn Consulting richt zich op de ‘menselijke kant van ondernemen’, op de ontwikkeling van mensen in organisaties. Wij verzorgen maatwerkprogramma’s in het Nederlands en in het Engels. Wij trainen en begeleiden: leiders, ondernemers, professional’s managers en organisaties die op zoek zijn naar inspiratie, motivatie, kennis en nieuwe inzichten. Futurn gelooft dat mensen graag willen leren.

incar

InCar Group

De Indo-Caribbean Group (InCar Group) biedt een breed scala aan services op het gebied van finance, bedrijfsconsultancy, project ontwikkeling en infrastructuur. InCar Group is actie in drie continenten. Zij delen hun know-how zodat de organisaties van klanten beter kunnen opereren. Daarmee helpen de oplossingen van InCar om prestaties van klanten hoog te houden.

learncare-logo

Learncare Academy

Learncare Academy is hét opleidingsinstituut in de sociaal financiële branche. De opleidingen, cursussen en examens die wij verzorgen zijn bestemd voor iedereen die werkzaam is in de sociaal financiële branche of de ambitie heeft om in deze sector te gaan werken.

“Gezien de snel veranderende arbeidsmarkt is het van belang geen afwachtende houding aan te nemen maar jezelf te blijven ontwikkelen ook als je nog werk hebt. Een leven lang leren staat hierbij centraal. De online leeroplossingen van SkillsTown bieden de uitkomst voor onze cursisten om zichzelf persoonlijk te blijven ontwikkelen.”

lets-learn

Let's Learn!

Als experts adviseren wij je over de haalbaarheid van je leerdoelstellingen en de best passende microlearning solution (ook wel essentials, nuggets, chunks of mini e-learnings genoemd). We verzorgen het maakproces en de implementatie. Ook geven we workshops waarbij we van businesscase tot aan het werkelijke maken van microlearnings werken. We hanteren een op agile geïnspireerde ontwikkel methodiek waarmee we samen flexibel, in korte sprints en volgens budget tot een passende maatwerkoplossing komen. Bij de start van de samenwerking bekijken we wat er gedaan moet worden om voor jouw organisatie de microlearnings te ontwikkelen. We bepalen de doelstellingen en de werkwijze. Daarbij kan het zijn dat we het gehele maakproces overnemen, je ‘on the job’ trainen of kiezen voor een hybride vorm. Alle mogelijke varianten hebben we al uitgevoerd.

“Belangrijk om te weten is dat jouw doel ook ons doel is: zoveel mogelijk mensen aan het (micro)leren krijgen. Dus ook jouw medewerkers!”

lemon-curacao

LEMON Curaçao

Onderwijs is de sleutel tot persoonlijke, professionele en maatschappelijke ontwikkeling. Het volgen van onderwijs kan bemoeilijkt worden door o.a. vervoer, lestijden, reistijd, lesgeld en klassikaal tempo. E-learning zorgt ervoor dat u onderwijs, een carrière, een gezinsleven en een sociaal leven kunt combineren. Om dat voor u mogelijk te maken werkt LEMON met meerdere e-learning opleidingsinstituten.

maassen

Maassen

Maassen, e-specialist in ontwerpen en faciliteren van leren in organisaties. Kennis is kracht, is een veelgehoorde wijsheid. En aan kennis ligt leren ten grondslag, in alle vormen denkbaar. Met EducatieNET van Maassen heeft u de mogelijkheid om kennis aan te bieden en inzichtelijk te maken. Zo kan uw organisatie beter functioneren met gemotiveerde medewerkers, verantwoordelijke leidinggevenden, en allen met een grotere bereidheid tot ontplooiing. Maassen helpt uw organisatie met EducatieNET …met sprongen vooruit!

metrisgroep

Metris Groep

Metris Groep is een netwerk van zeer ervaren adviseurs, interim-managers, (management)trainers en tekstschrijvers die hun werk met passie uitvoeren. Metris Groep bestaat ruim tien jaar en staat ingeschreven bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs.

nikta

NIKTA

In samenwerking met NIKTA is het mogelijk om, na het volgen van de online BHV theoriecursussen, het praktijkonderdeel te volgen bij NIKTA waarna de cursist het NIKTA-persooncertificaat ‘Bedrijfshulpverlener’ kan halen. NIKTA-directeur Onno Havelaar:

De e-learnings van SkillsTown zijn dé perfecte start van een BHV-opleiding die leidt tot een ISO-17024 persoonscertificaat van NIKTA. Hiermee laat de werkgever zien dat hij zijn zorgplicht en wettelijke verantwoordelijkheid inzake de veiligheid van medewerkers en bezoekers serieus neemt.

onderwijsadvies

OnderwijsAdvies

OnderwijsAdvies is een ondernemende en innovatieve organisatie die zich richt op klanten in onderwijs, opvoeding en zorg. Bij OnderwijsAdvies werken ruim 300 mensen die zich dagelijks op professionele wijze en met passie inzetten voor onze klanten waarbij de optimale ontwikkeling van ieder kind centraal staat. Wij streven naar maximaal  rendement en blijvende effecten bij de klant. Betrokkenheid, samen leren & inspireren zijn daarbij randvoorwaarden.

qhrm

Qhrm!

Qhrm! is een full-service HR adviesbureau in Eindhoven en Venlo met de focus op Performance Management, Talent Development, Duurzame Inzetbaarheid, Leiderschap en Outplacemen. Albert Struik, oprichter Qhrm!:

Qhrm! is partner van SkillsTown. Dit betekent dat wij werken met de online leeroplossingen van SkillsTown. Wij vullen de e-Learningmodules aan met onze praktische HR trainingen voor leidinggevenden volgens onze Perform2Grow! HR filosofie. Wij geloven erin dat mensen van nature graag presteren en zich graag willen ontwikkelen. Met onze partners werken wij dagelijks aan resultaatgerichte, vitale, lerende organisaties.

schouten-nelissen

Schouten & Nelissen

Continue ontwikkeling van medewerkers is belangrijker dan ooit, maar vergt forse investeringen. Een goede analyse van inkoop, aanbod en organisatie van uw trainingen leidt tot een potentieel forse besparing of rendementsverbetering. Schouten Managed Training Services helpt u – met een integrale aanpak. De e-learning pakketten van Skillstown stellen ons in staat een compleet en gevarieerd trainingsaanbod te realiseren voor onze klanten. Zo kan men nu kiezen voor meerdaagse trainingen voor een beperkt aantal medewerkers, of voor een jaar lang e-learning voor grote groepen medewerkers tegelijk! Daarnaast zijn de modules van Skillstown een geweldige voorbereiding of aanvulling op vele klassikale trainingen.

springest

Springest

De missie van Springest is om van elke organisatie een lerende organisatie te maken. Dat betekent dat leren voor medewerkers en HR professionals makkelijker, sneller, goedkoper en relevanter moet. Ruben Timmerman, oprichter Springest:

Springest is partner van SkillsTown. Dit betekent dat wij werken met de online leeroplossingen van SkillsTown. Wij vullen dit aan met het complete leeraanbod in Nederland van meer dan 3.000 opleiders.

talentium

Talentium Learning Center

Talentium Learning Center is dé partner voor soft-skills trainingen in specifieke niches. Meer dan 10 jaar actief binnen de haven, industrie en luchtvracht branche. Talentium biedt unieke meerwaarde door haar kennis van de markt te integreren in leeroplossingen.

Wij hebben bewust gekozen voor het partnership met SkillsTown. Onze ervaring binnen de branches in combinatie met de specialistische kennis van SkillsTown is aanvullend.

topa4you

TOPA4YOU

TOPA4YOU is een moderne en eigenzinnige onderneming, werkzaam voor bedrijven en gemeenten door heel Nederland. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en verzorgen van “gesubsidieerde” kwaliteitstrainingen en opleidingen, voor de schoonmaak en recreatieve sector (RAS/KIKK). Als kleine onderneming zijn de lijnen kort, zijn ze flexibel en kunnen ze snel schakelen. In alle activiteiten komt de praktijkgerichte benadering terug.

Vandenbergtraining

Van den Berg Training & Advies

Van den Berg Training & Advies werkt met onze online leeroplossingen. Van den Berg vult incompany en open opleidingen zoals: selectiegesprekken, beoordelings-, functionerings- en POP-gesprekken, verzuimgesprekken, (loopbaan)coachgesprekken en essenties van leidinggeven aan met e-earningmodules. Van den Berg Training & Advies ontwikkelt met SkillsTown e-learningmodules en webinars over het nieuwe beoordelen en andere HR-onderwerpen.

vidacto

Vidacto

Vidacto draagt met hun expertise bij aan het succes van organisaties. Met hun assessment centers bieden ze een heldere blik op de kwaliteiten van medewerkers of sollicitanten en helpen ze managers of medewerkers bij het overwinnen van hun uitdagingen. Dankzij coaching, groepstrainingen en organisatie ontwikkeltrajecten krijgen zij het hele team in beweging.

De visie van Vidacto en de visie van Skillstown op de ontwikkelingen binnen Learning and Development sluiten op elkaar aan. We zijn er van overtuigd dat we met Skillstown onze trainingen op een verfrissende en inspirerende manier aan onze klanten te kunnen aanbieden.

jeugdzorgleert

William Schikker Groep

Online en over actuele onderwerpen in de jeugdzorg leren. Het kan met het pakket Jeugdzorg Leert Online. In het pakket zijn diverse e-modules en webinars te vinden over onderwerpen die aansluiten bij de praktijk van de jeugdbeschermer, de jeugdreclasseringsmedewerker en pleegzorgmedewerker. Ook geschikt voor studenten van hogescholen met uitstroomprofiel Jeugdzorg.

De modules zijn ontwikkeld met experts en vrijwel allemaal geaccrediteerd door Stichting Kwaliteitsregister Jeugd. In samenwerking met SkillsTown is het mogelijk in een eigen online academie de e-learnings en webinars te volgen. Naast het online aanbod is het ook aanbod van verdiepende trainingen / vervolgtrainingen.

zijactief

ZijActief

Het vrouwennetwerk met een gevarieerd jaarprogramma, waarin ontmoeting, ontspanning en ontplooiing centraal staan. Samen met vrouwen uit je omgeving deelnemen aan een breed scala aan activiteiten: informatieavonden over de meest uiteenlopende onderwerpen, culturele activiteiten, workshops op creatief of culinair vlak en interessante excursies. Elkaar leren kennen, gezellig even stoom afblazen en de accu opladen voor een nieuwe dag.

zwaartekracht

Zwaartekracht

De Zwaartekracht Academie adviseert, begeleidt en traint ondernemingen, teams en personen naar een succesvolle toekomst. Het uitgangspunt is dat alleen met de juiste attitude succesvolle futureproof ondernemingen kunnen worden gewaarborgd. Een leven lang leren draagt in belangrijke mate bij tot het succes van ondernemingen en het welzijn van medewerkers. Daarom heeft de Zwaartekracht Academie leren toegankelijk gemaakt voor iedereen. Middels de Zwaartekracht Ondernemersacademie worden ondernemers ondersteunt in elke fase van het ondernemen. De salesacademie draagt zorg voor effectieve verkooporganisaties binnen ondernemingen.

Het grote aanbod van online cursussen maakt met name MKB ondernemingen lerende organisaties die zich continue willen ontwikkelen tot voorlopers in hun branche.

0

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken

Door verder te navigeren op de website, sta je het gebruik van cookies toe. Meer weten? Lees het cookiebeleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten