OVER ONS

wie we zijn en wat we bieden

Met trots presenteren we SkillsTown; de grootste online opleider van Nederland. Naast e-learning, webinars, het aanbieden van een Corporate Academy en persoonlijke scans, zorgen we voor uitgebreide performance support, bieden we samen met partners geaccrediteerde opleidingen en is het mogelijk om e-coaching te volgen waarbij je naast e-learning persoonlijke begeleiding krijgt. Dat maakt ons niet alleen in Nederland uniek, maar wereldwijd. Voor veel grote organisaties in B2B, overheid en onderwijs zijn we dan ook al jaren dé partner in leren en ontwikkelen.

Ons aanbod

SkillsTown kenmerkt zich door een breed en diep aanbod. Van mbo tot mba en van e-learning tot e-coaching. Met meer dan 700 cursussen, meer dan 200 webinars en meer dan 400 essentials zijn we de grootste aanbieder in Nederland. Naast dit aanbod is er voor branche specifieke organisaties de mogelijkheid om gebruik te maken van speciale pakketten. We bieden deze aan in de branches: Gemeente, Provincie, Onderwijs, Logistiek, Zorg, Jeugdzorg, Woningbouw en Waterschap.

Met het mobiele platform DirectKnow bieden we Performance Support aan. Direct op je werkplek of welke locatie dan ook. Dankzij de compactheid van de informatie is het hiermee erg gemakkelijk om kleine stukjes kennis tot je te nemen.

Accreditatie partners

0

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken