De online opleider voor professionals

Wij helpen je om de Jochem in jouw medewerkers naar boven te halen. What’s next?

Onze missie

Het is onze ambitie om bij te dragen aan een continue ontwikkeling van mens en organisatie. Om bedrijven, organisaties en medewerkers in staat te stellen mee te bewegen met de continu veranderende wereld om hen heen. Zelf zetten we daarom ook in op ontwikkeling en blijvend innoveren. Het uitgangspunt daarbij is steeds: iedereen leert op zijn eigen manier.

Onze visie

Wij willen zorgen dat iedere medewerker een echte Jochem kan worden en blijven.Maar wat is een Jochem eigenlijk? Jochem staat voor de medewerker die continu bezig is met persoonlijke ontwikkeling. Die gelooft dat je nooit uitgeleerd bent en altijd nieuwsgierig blijft naar meer. Ken jij een Jochem binnen jouw organisatie?

visie-skillstown-jochem

Onze kernwaarden

Het team van SkillsTown is:

Skilled
Skilled

Onze medewerkers doen waar ze goed in zijn. Vanuit die professionaliteit ontstaat vertrouwen tussen medewerkers onderling en tussen het team en onze klanten. Samen werken we aan een toekomst waarin iedere werknemer zich blijvend ontwikkelt.

Betrokken
Betrokken

We vinden het belangrijk om aan langdurige relaties met opdrachtgevers en medewerkers te bouwen. In een sfeer waarin betrokkenheid en loyaliteit groeien. Zodat we op basis daarvan oplossingen kunnen creëren die professionals op korte én lange termijn verder helpen.

Doelgericht
Doelgericht

Resultaat is voor iedereen anders. Dat geldt ook voor ons. Dus luisteren we eerst, en ontwikkelen we pas daarna. Samen bepalen we het doel van een ontwikkelingsvraagstuk. Zo komen we tot een leeromgeving die past bij de wereld, de mensen en de doelstellingen van de klant.

Saamhorig
Saamhorig

Wie met of bij ons werkt, voelt zich al snel thuis. We investeren heel bewust in die teamspirit. Want net als onze klanten willen ook wij een aantrekkelijke werkgever zijn. Een warm nest waarin nieuwsgierigheid, passie en gedrevenheid gedijen. Waarin mensen er voor elkaar zijn en waar plek is voor plezier.

De Jochems van SkillsTown

Dit enthousiaste team staat voor je klaar: