Onbeperkt online trainingen
voor professionals

 •    Haal het beste uit je medewerkers
 •    500+ online trainingen voor één vast bedrag
 •    Hoge leeractiviteit gegarandeerd

Het online leerplatform

Eén online plek die gemakkelijk toegankelijk is voor iedereen.

Standaard actuele trainingen

Ons standaard aanbod bevat meer dan 500 online trainingen. En dat aanbod breidt maandelijks uit.

 • Cedeo gecertificeerd
 • 6 verschillende leervormen
 • Actuele thema’s

Branchespecifieke trainingen

Samen met experts uit het vakgebied ontwikkelt SkillsTown online trainingen met branchespecifieke inhoud.

 • Vakkennis voor 10 branches
 • Ontwikkeld met experts uit de praktijk
 • Geaccrediteerde kwaliteit

Zelf trainingen plaatsen

In onze online leeromgeving kun je gemakkelijk eigen content maken of bestaande content integreren.

 • Gebruiksvriendelijke interface
 • Didactische begeleiding
 • Integratie met behulp van LTI of Scorm

Gratis en gepersonaliseerd

0

gebruikers

0

trainingen

0

categorieën

Voordelen SkillsTown

Met een uitdagend en vernieuwend leerplatform halen we samen het beste uit jouw organisatie én medewerkers.

Hoge leeractiviteit

We kijken samen naar de statistieken en ondersteunen in het behouden van leeractiviteit bij medewerkers. Zo kunnen we samen een leeractiviteit tussen de 60% en 80% behalen.

Platform personaliseren

Medewerkers laten ontwikkelen is voor veel organisaties een uitdaging. Daarom personaliseren wij het leerplatform naar eigen look & feel. Zo is deze meteen te herkennen voor medewerkers.

Vast bedrag per maand

Wij verrassen je niet met onverwachte kosten. Medewerkers kunnen onbeperkt gebruik maken van de online trainingen voor één vast bedrag per medewerker.

Inzicht in voortgang personeel

Met behulp van het leer management systeem krijg je inzicht in de voortgang van medewerkers. Zo kun je de voortgang monitoren en bijsturen waar nodig.

Wat anderen van ons vinden

Zo ervaren gebruikers de online academie van SkillsTown:

 • Wij hebben SkillsTown gekozen vanwege bewezen expertise op het gebied van nieuwe leervormen, de gebruiksvriendelijkheid en praktische aanpak.

  Dorien Krassenberg
  Dorien Krassenberg INretail
 • We zijn blij met een partner zoals SkillsTown. Dankzij hun professionaliteit zijn onze webinars tot in de puntjes verzorgd!

  Hans van der Spek
  Hans van der Spek Berenschot
 • SkillsTown heeft een ontzettend breed aanbod! Dat is een van de dingen die ik zo aantrekkelijk vond. Studenten kunnen zo een heel breed scala aan e-learnings volgen.

  Judith Herrewijn
  Judith Herrewijn Avans Hogeschool

Bepaal zelf hoe, waar en wanneer je leert

Iedereen is anders en iedereen leert anders. Daarom kun je in onze online leeromgeving zelf de leervorm kiezen die het beste bij jou past.

E-learning

E-learning

Onze interactieve e-learning modules bestaan uit verschillende hoofdstukken en bieden jouw medewerkers de kans om op hun gemak alle in’s en out’s te leren over een bepaald onderwerp. Ze kunnen oefeningen maken, bijpassende video’s bekijken en leren van voorbeelden uit de praktijk. Ideaal om bijvoorbeeld een vreemde taal te leren of digitale vaardigheden bij te spijkeren.s

WE-learning

WE-learning

Sommige onderwerpen zijn perfect geschikt om samen met een collega te behandelen. Denk aan samenwerken en integriteit. Onze web-based e-learning modules zijn goed in groepsverband te volgen en geven de mogelijkheid om samen met anderen te leren.

Webinars

Webinars

In onze webinars vertelt een expert in live uitzendingen van 30 minuten de belangrijkste highlights van een (vaak actueel) thema. Bijvoorbeeld omgaan met stress, mindfulness op werk, smartphone fotograferen en conflicthantering. Het handige is: ze zijn live te volgen én later terug te kijken.

Essentials

Essentials

Essentials zijn micro-cursussen waarmee supersnel belangrijke kennis opgedaan kan worden. Ze zijn nooit langer dan 5 minuten! Perfect geschikt voor het opzoeken van die ene formule in Excel of het opfrissen van handelingen die periodiek herhaald moeten worden.

Scans

Scans

Met onze scans krijgen jouw medewerkers inzicht in hun eigen vaardigheden. Door stellingen te beantwoorden komen zij erachter waar hun talenten liggen. Zo wordt het nog gemakkelijker om de persoonlijke ontwikkeling vorm te geven. Denk aan scans over communiceren, timemanagement, drijfveren en ontwikkelstijl.

Video Feedback

Video Feedback

In deze nieuwste leervorm worden realistische werksituaties gecreëerd waarop medewerkers kunnen reageren met behulp van een video. Zo leren ze op een actieve en praktische manier omgaan met moeilijke vraagstukken, zoals aanspreken op gedrag, feedback geven en omgaan met agressie.

Leerlijnen

Leerlijnen

Soms hebben medewerkers moeite om te starten met leren. Om hen een handje te helpen, zijn er in onze online leeromgeving leerlijnen beschikbaar. Je kunt gebruik maken van een aantal standaard leerlijnen of deze zelf samenstellen.

Gratis en gepersonaliseerd

Veelgestelde vragen

Wat is een online leerplatform?

Dit is een digitale leeromgeving waarin online trainingen aangeboden worden. Zo kan kennis op één centrale plek beschikbaar worden gesteld. Medewerkers kunnen met hun persoonlijk account inloggen en op ieder gewenst moment en via ieder device gebruik maken van de beschikbare trainingen. Dit online leerplatform kan volledig gepersonaliseerd worden naar de huisstijl van jouw organisatie. Daarnaast is het mogelijk om in dit online leerplatform leerstatistieken van medewerkers te bekijken.

Kan ik eigen content toevoegen?

In het leerplatform van SkillsTown kan op verschillende manieren eigen content toegevoegd worden. Hiervoor kun je gebruik maken van onze software of bestaande e-learning integreren met behulp van LTI of Scorm.

Hoe werkt het?

Als je wilt starten met het online leerplatform van SkillsTown, richten we dit samen in. Eerst bespreken we de doelstellingen die jouw organisatie heeft rondom het opleiden van medewerkers. Zodra de doelstellingen inzichtelijk zijn, richten we het platform samen in. Zodra dit voldoet aan jullie wensen, bepalen we samen het moment van lancering. Hiervoor kunnen jullie gebruik maken van onze tools om het online leerplatform onder de aandacht te brengen bij medewerkers. Na de lancering blijft SkillsTown actief in contact om ervoor te zorgen dat de leeractiviteit binnen de online leeromgeving zo hoog mogelijk blijft.

Wat kost het?

De online trainingen van SkillsTown kunnen al gebruikt worden voor €149,50 per medewerker per jaar. Voor organisaties die het online leerplatform organisatiebreed in willen zetten, hebben we speciale prijzen. We vertellen je hier graag persoonlijk meer over. Vraag daarvoor een demo aan.

Wij hebben al een leerplatform, kunnen wij eenvoudig overstappen?

Als je al een leerplatform gebruikt, kun je eenvoudig overstappen op SkillsTown. Onze experts begeleiden je in dit proces.

Wij hebben eigen content, kunnen we die integreren?

Bestaande eigen content op basis van LTI en Scorm kan gemakkelijk geïntegreerd worden in het leerplatform van SkillsTown. Bij andere typen content kijken we samen hoe we deze het beste kunnen integreren. Ons team van experts zullen altijd voor een passende oplossing zorgen.

Worden er certificaten uitgereikt?

Medewerkers krijgen via het leerplatform van SkillsTown standaard toegang tot meer dan 500 trainingen. Afhankelijk van het type training en de inhoud, wordt de kennis aan het einde getoetst met een examen. Wanneer dit examen met een voldoende is afgerond, krijgt de gebruiker een certificaat.

Hoe zorgen jullie dat medewerkers het gaan gebruiken?

Dit doen we samen met jullie. Ons team van implementatie consultants zal van begin tot eind betrokken zijn bij het implementeren, lanceren en activeren van het online leerplatform. De werkwijze die we hierbij hanteren zorgt ervoor dat medewerkers nieuwsgierig blijven om het leerplatform te gebruiken. We denken mee over de trainingen die interessant zijn voor jouw medewerkers, zorgen dat er extra momenten van aandacht ingepland worden en geven je tips om het beste uit het leerplatform te halen.