Waar en wanneer dan ook

Ondersteuning op de momenten dat jij het nodig hebt. Dat is de kern van DirectKnow. Met dit platform heb je direct kennis tot specifieke thema’s en onderwerpen. Bijvoorbeeld wanneer je op wilt zoeken hoe die formule in Excel werkt, of iets meer informatie wilt over een bepaald werkproces binnen jullie organisatie.

Overal te gebruiken

DirectKnow is een webapplicatie die te gebruiken is op ieder apparaat (smartphone, laptop, desktop en tablet). Zo heb je op ieder moment toegang tot relevante kennis.

Maak je eigen content

Met behulp van een eenvoudige handleiding creëer je in enkele stappen een eigen mini cursus of essential. Dit kan bijvoorbeeld ingezet worden voor bedrijfsspecifieke processen of activiteiten.

Gemakkelijk kennis delen

Dankzij de laagdrempeligheid van DirectKnow kun je op een eenvoudige manier kennis verspreiden binnen een (grote) organisatie. Collega’s hebben de informatie direct tot hun beschikking.

Advies op maat?

Onze experts leggen je uit wat de mogelijkheden zijn.

EEN GREEP UIT HET AANBOD

De essentials die we bieden zijn toegespitst op een bepaald thema. Hieronder zie je binnen welke thema’s er essentials worden aangeboden. Naast het gebruik van de standaard content, is het mogelijk om eigen content toe te voegen in de vorm van essentials.

Richard Branson

Richard Branson is een Brits zakenman, de oprichter van de Virgin Group, een groep die verschillende ondernemingen onder zich heeft.

Jon Kabat-Zinn – Mindfulness

Een essential over de grondlegger Jon Kabat-Zinn en zijn mindfulness stress reductie therapie.

0

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken