Passend bij je leerdoel

Leren over een specifiek onderwerp waar en wanneer jij dat wilt. Dankzij het online aanbod van gerichte cursussen kun je jezelf blijven ontwikkelen. Onze cursussen zijn interactief, hebben kwaliteit en bevatten een duidelijke structuur.

CEDEO certificatie

Cedeo is een onafhankelijke certificerende instantie voor organisaties. Zij reiken hun certificaat uit op basis van klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid.

Gericht op jou

Bij SkillsTown vind je cursussen binnen 18 verschillende branches en vakgebieden. De cursussen variëren van het niveau MBO 2 tot WO.

Corporate Academy

Voor organisaties die online lesmateriaal willen aanbieden aan hun medewerkers, is er de Corporate Academy. Wij richten een online omgeving in waarop iedere medewerker individueel kan inloggen.

Accreditatie

Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Daarom hechten we veel waarde aan de accreditatie van onze cursussen.

Je carrière een boost geven?

Start je eerste maand voor slechts € 1,-

EEN GREEP UIT HET AANBOD

De cursussen die we bieden zijn toegespitst op een bepaald thema of behoren tot een specifieke branche. Hieronder vind je enkele uitgelichte vakgebieden waarvoor wij online cursussen leveren.

Aandacht en begrip tonen

In deze cursus worden de basisvaardigheden als aandacht en begrip tonen, luisteren & het andere echt begrijpen uitgelegd.

Afslanken: meten is weten

Afslanken, het is makkelijker gezegd dan gedaan. In deze cursus gaan we kijken naar de basisvragen die horen bij dit thema.

Agressie

Deze cursus is geheel op video’s gebaseerd. Je leert in deze cursus hoe je om moet gaan met agressie en hoe je agressie kunt voorkomen.

Arbeidsverzuim praktische benadering

Een praktische benadering van het onderwerp arbeidsverzuim aan de hand van een reeks interviews met expert Jacco van den Berg.

Beoordelings- en functioneringsgesprek

Iedere manager heeft minimale kennis op het gebied van HRM nodig. Dit gedeelte gaat over het geven van feedback.

Bewegen om af te slanken

Afslanken en bewegen. Ze horen bij elkaar. Maar welke bewegingsvorm is nu goed voor mij? Daar gaat deze cursus over.

Blind en snel typen op keyboard en smartphone

Deze cursus voldoet aan de eisen van het ECDL. Deze cursus is ontwikkeld voor wie sneller en vooral blind wil leren typen op de computer of laptop door middel van een toetsenbord.

Brainstromen en mindmapping

In deze cursus leer je de belangrijkste achtergrondinformatie en regels over brainstormen en mindmappen. We geven je praktische tips om de beide technieken meteen toe te passen in je eigen praktijksituatie.

Conditie verbeteren

Deze cursus is een startcursus als je wilt werken aan het verbeteren van je conditie. Wat is conditie en wat kun je doen?

Conditie: de expertmethode, meting & resultaten

Wie meer wil weten over het bepalen van de conditie en hoe de conditie te meten is wordt geholpen in deze cursus.

0

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken