Branche-specifiek leren

  •    Vakkennis voor 10 branches
  •    Ontwikkeld met experts uit de praktijk
  •    Geaccrediteerde kwaliteit

Trainingen in jouw branche

De online trainingen van SkillsTown zijn voor iedereen, maar voor de volgende branches hebben we speciale abonnementen. Staat jouw branche er niet bij? Geen nood! Ons standaard aanbod bevat meer dan 500 online trainingen voor iedereen.

Retail

Verkopen is een vak apart. Daarom bieden wij interactieve trainingen aan die gericht zijn op het verbeteren van de verkoopskills van retailmedewerkers.

Logistiek

Niet iedereen vindt het leuk om te leren. Daarom zijn onze online trainingen interactief en bondig. Zo kunnen medewerkers hun skills makkelijk en snel verbeteren.

Gemeente

Veel gemeentemedewerkers hebben tegenwoordig moeite om hun kennis up-to-date te houden. Deze trainingen helpen hen in het opdoen van de benodigde kennis.

Provincie

Kosten besparen en medewerkers binnen de provincie op een effectieve manier opleiden? Deze trainingen helpen medewerkers in het vergaren van essentiële kennis.

Kinderopvang

Tegenwoordig wordt er veel verwacht van medewerkers in de kinderopvang. Met deze online trainingen blijven zij bij en hebben ze de nodige kennis binnen bereik.

Primair onderwijs

Op een laagdrempelige manier werken aan professionele skills? Met onze online trainingen hebben docenten direct beschikking tot essentiële kennis en skills.

Voortgezet onderwijs

Docenten kostenefficiënt en in korte tijd opleiden? Onze online trainingen helpen leerkrachten om hun skills te verbeteren en het beste uit hun leerlingen te halen.

Hoger onderwijs

Weten wat er speelt en altijd up-to-date zijn? Met onze online trainingen blijven docenten bij en kunnen zij het beste uit zichzelf én hun leerlingen halen.

Zorg

Veel medewerkers in de zorg hebben weinig tijd. Deze trainingen bieden hen de juiste handvatten om hun dagelijkse werkzaamheden efficiënt en juist uit te voeren.

Jeugdzorg

Ervoor zorgen dat jeugdzorg- werkers beschikken over de juiste kennisHoud hun skills up-to-date met deze online trainingen speciaal voor de jeugdzorg.

Mist jouw branche?

Staat jouw branche er niet bij? Geen nood! Ons standaard aanbod biedt namelijk meer dan 500 online trainingen op uiteenlopende thema’s, voor iedereen.