In Nieuws

Online opleider SkillsTown gaat als partner en lid samenwerken met NRTO en zal actief een bijdrage voor verbetering van het onderwijs gaan leveren. NRTO is de brancheorganisatie voor privaat gefinancierde opleiders en heeft een belangrijke rol bij het op de agenda zetten van particulier opleiden in Nederland.

Hans Schuurmans, CEO SkillsTown, zegt over het partnerschap: “Online onderwijs is in Nederland niet meer weg te denken. Als online opleider willen we ervoor zorgen dat het online onderwijs in Nederland voor iedere medewerker en organisatie mogelijk wordt. Aansluiting bij een brancheorganisatie voor het onderwijs is dan ook een logische stap. SkillsTown wil zich ook actief inzetten bij de belangenbehartiging. Hiermee verwachten we, in samenwerking met andere opleiders, nog snellere stappen te maken op het gebied van talentontwikkeling van medewerkers binnen organisaties.”

Ria van ’t Klooster, directeur NRTO, benadrukt de toegevoegde waarde van de online cursussen van SkillsTown:

Het moet vanzelfsprekend worden dat iedereen zich tijdens zijn of haar loopbaan blijft ontwikkelen. Dat vraagt om maatwerk en slimme leeroplossingen. Trainingen moeten toegankelijk zijn. SkillsTown levert een bijdrage aan de toegankelijkheid door trainingen online aan te bieden. Zo kan iedereen een training volgen, op een zelf gekozen moment en op iedere locatie.

Over NRTO

De NRTO heeft een belangrijke rol bij het op de agenda zetten van particulier opleiden in Nederland. De NRTO is een vanzelfsprekende gesprekspartner voor politiek, ministeries, onderwijspartijen, maatschappelijke organisaties en de media. De NRTO wil een kwalitatief erkend en herkend hoogstaand, flexibel en gevarieerd onderwijs-, opleidings- trainings- EVC en examenaanbod realiseren.

Over SkillsTown

Als grootse online opleider van Nederland voorziet SkillsTown zowel bedrijven als het individu in een breed aanbod aan leeroplossingen, waaronder e-learning, webinars en performance support. Daarmee richt SkillsTown zich op het maximaal presteren van organisaties, waarbij een individuele benadering centraal staat. Cursisten zijn in staat om te leren onafhankelijk van plaats, tijd en medium.

Vragen over dit bericht?
Neem contact met ons op.

Aanbevolen