In Nieuws

Vanaf 30 januari starten online opleider SkillsTown en industriële projectorganisatie ProfCore met een samenwerking op het gebied van leren en ontwikkelen. Medewerkers in de procesindustrie krijgen daarmee de mogelijkheid om zich blijvend te ontwikkelen. Met behulp van branche specifieke essentials, kunnen medewerkers efficiënter en optimaler presteren.

“Deze micro-cursussen zijn uitermate geschikt voor medewerkers met een flexibele werkplek. Dankzij het design, zijn essentials via ieder apparaat te benaderen en ben je binnen enkele minuten op de hoogte van de benodigde kennis. Daarnaast is het voor iedere organisatie mogelijk om eigen essentials te ontwikkelen. Zo wordt aanwezige kennis gewaarborgd en overgedragen”,
aldus Hans Schuurmans, CEO SkillsTown.

Bart Vringer, Algemeen Directeur ProfCore Group, ziet de samenwerking met SkillsTown als een logische stap in de ontwikkeling van het bedrijf:

“Bij ProfCore zijn de medewerkers het kapitaal. Investeren in medewerkers leidt tot meer tevreden medewerkers én klanten. SkillsTown levert met ‘ProfCore College’ een passende aanvulling op de bestaande opleidingstrajecten. Na de opstart met een pilotgroep zullen we het opleidingsprogramma evalueren, waarbij we de intentie hebben om uiteindelijk alle (ruim 500) medewerkers de mogelijkheid te bieden om online te blijven leren en ontwikkelen”.

Over ProfCore
ProfCore is een projectorganisatie die bedrijven ontzorgt binnen de productie & logistiek middels de inzet van vakmensen. Op basis van een gezamenlijk plan kan ProfCore hele productieprocessen overnemen, turn-key projecten uitvoeren en teams van medewerkers inzetten. ProfCore beschikt over een eigen cao en neemt alleen de bèste kandidaten aan, die in het bezit zijn van ‘t juiste DNA. Medewerkers van ProfCore worden dusdanig opgeleid, zodat ze klaar staan om optimale prestaties te leveren. Op dit moment heeft ProfCore ruim 500 vakmensen in dienst in Zuid-Nederland en NordRhein Westfalen, Duitsland.

Over SkillsTown
SkillsTown is de grootste online opleider van Nederland. De unieke formule van geaccrediteerde cursussen en opleidingen, een breed aanbod en innovatieve oplossingen draagt bij aan het succes van SkillsTown. Dankzij de ambitie om iedere dag beter te presteren, gaat SkillsTown steeds een stapje verder. De oplossingen zijn toegankelijk, helder en voorzien van kwaliteit.

Voor meer informatie:
SkillsTown: Remy van Beek | manager communicatie | 06 44 90 20 25 | remy.van.beek@skillstown.com
ProfCore: Eline Wilbers | Manager Marketing & Communicatie | 06 52 33 12 20 | eline.wilbers@profcore.nl

Aanbevolen