In Nieuws

Op 1 oktober 2018 lanceert Connection een vernieuwde Academy in samenwerking met online opleider SkillsTown. Alle medewerkers van Connection krijgen op deze manier de mogelijkheid zichzelf te ontwikkelen via branche specifieke e-learnings.

Will Huls, directeur van Connection, vindt persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk: ‘Door jezelf uit te blijven dagen, blijf je jezelf ontwikkelen’. In 2017 is de Connection Academy gelanceerd, waardoor receptionistes begeleid worden in het verhogen van de hospitality-skills. Alle medewerkers die meer dan zeven maanden in dienst waren, hadden toegang tot de academy. Na de lancering kwam er ook veel vraag vanuit nieuwe medewerkers: zij waren erg enthousiast en wilde zichzelf graag verder ontwikkelen door middel van de e-learnings. Connection wil hier graag op anticiperen en daarom komt er maandag 1 oktober een vernieuwde versie van Connection Academy. De nieuwe release biedt toegang voor alle medewerkers en biedt veel diversiteit door onderwerpen als Microsoft Office, Gezond & Fit, Communicatie, IT en verschillende taalcursussen. Er zijn meer dan 300 trainingen waar de receptionistes mee aan de slag kunnen. De cursussen toe te passen op werksituaties, maar ook op privévlak.

Over Connection Receptiediensten

Connection is een dienstverlenende onderneming, die gespecialiseerd is in ontvangst aan de receptie en een efficiënte afhandeling van telefoonverkeer. Kenmerkend zijn het actief en gastvrij ontvangen van gasten, het persoonlijk contact in samenspel met het uitvoeren van een diversiteit aan taken achter de receptiebalie. Wij nemen het volledige personeelsmanagement en de organisatie van onze opdrachtgevers over. Connection is actief in Nederland en België.

Over SkillsTown

Als grootse online opleider van Nederland voorziet SkillsTown zowel bedrijven als het individu in een breed aanbod aan leeroplossingen, waaronder e-learning, webinars en performance support. Daarmee richt SkillsTown zich op het maximaal presteren van organisaties, waarbij een individuele benadering centraal staat. Cursisten zijn in staat om te leren onafhankelijk van plaats, tijd en medium.

Aanbevolen