In Nieuws

Het gloednieuwe kennis- en informatieportaal WerkindeWinkel.nl van brancheorganisatie INretail breidt per 1 september uit met het onderdeel Retail Opleidingen. Met het uitgebreide opleidingsaanbod faciliteert INretail medewerkers in de mode, schoen, sport- en woondetailhandel om zich verder te ontwikkelen en positioneren op de arbeidsmarkt.

WerkindeWinkel.nl is per 1 september aangevuld met Retail opleidingen. In samenwerking met SkillsTown, de grootste aanbieder van online leeroplossingen, biedt de website vanaf deze maand ook een geselecteerd aanbod van online leermodules die specifiek gericht zijn op het werken in de retail.

“Deze online vorm van leren is heel geschikt voor retailmedewerkers. Dankzij de kennis van INretail is dit een mooie uitbreiding van ons huidige aanbod.”

– Hans Schuurmans, CEO SkillsTown

Door het aanbieden van Retail Opleidingen kunnen medewerkers regie nemen over hun loopbaanontwikkeling en draagt INretail bij aan het duurzaam inzetbaar maken van medewerkers in de retail.

Professionaliseren en informeren
INretail gelooft in de kracht van een ideaal winkelklimaat met kwaliteit, beleving en goed personeel en wil daar als brancheorganisatie waarde aan toevoegen. Met ‘Werk in de Winkel’ zet INretail een aantrekkelijke online omgeving neer, speciaal voor medewerkers in de retail. De brancheorganisatie reageert hiermee op de wens van ondernemers. Het platform draagt bij aan het professionaliseren van personeelszaken. INretail ontwikkelde het portaal in samenwerking met VGZ, Menzis en INretail Verzekeringsdienst. Het portaal is mede mogelijk gemaakt door het sociaal fonds Fashion, Sport en Lifestyle.

Toekomst Werk in de Winkel
INretail blijft investeren in loopbaanontwikkeling en mobiliteitsinstrumenten zoals: een loopbaanwijzer, competentiescan en digitaal opleidingspaspoort. Nieuwsgierig? Kijk op www.werkindewinkel.nl

Over SkillsTown
Als grootse online opleider van Nederland voorziet SkillsTown zowel bedrijven als het individu in een breed aanbod aan leeroplossingen, waaronder e-learning, webinars en performance support. Daarmee richt SkillsTown zich op het maximaal presteren van organisaties, waarbij een individuele benadering centraal staat. Cursisten zijn in staat om te leren onafhankelijk van plaats, tijd en medium. Meer informatie is te vinden op www.skillstown.com.

Over INretail
INretail is de grootste brancheorganisatie in retail non-food. We lobbyen om ondernemen makkelijker te maken. Onze retailprofessionals ondersteunen en adviseren werkgevers en hun werknemers over cao, bedrijfsvoering, juridische kwesties en marktontwikkelingen. Daarnaast helpen wij hen zich voor te bereiden op de toekomst van het retaillandschap.

Vragen over dit persbericht?
Neem contact op met Remy van Beek.

  • Remy van Beek
    Remy van Beek Manager communicatie SkillsTown
Aanbevolen