In Webinar van de maand

Merk jij het ook? Dat werk en privé steeds meer door elkaar lopen? Dagelijks neem je je werk mee naar huis en je huiselijke problemen mee naar je werk. Ook je verdriet laat je niet thuis aan de kapstok hangen. En dat is heel normaal! Wat soms lastiger is voor organisaties, is het omgaan met dit soort situaties.

Want hoe ga je om met verlies binnen de organisatie? Wat is de impact van rouw eigenlijk? En hoe kun je collega’s hierin steunen? In dit webinar krijg je inzicht in rouw en reiken we je praktische handvatten aan om hiermee om te gaan.

Na het volgen van dit webinar weet je:

  • Wat rouw eigenlijk is
  • Hoe mensen rouwen
  • Wat de impact van rouw is binnen je organisatie
  • En wat je als organisatie kunt zeggen of doen in zo’n situatie

Over de spreker

Marinka de Groot is rouw- en verliesbegeleider. Met haar bedrijf Traan en een Lach begeleidt zij zowel organisaties in hoe zij op een goede en effectieve manier om kunnen gaan met rouw op de werkvloer, als ook mensen in rouw persoonlijk om te leren leven met verdriet. Het is haar missie dat er meer aandacht, kennis en inzicht in rouw en verlies komt.

marinka-de-groot

Marinka de Groot

Kosteloos dit webinar volgen?

Door op de button hieronder te klikken kom je op de inschrijfpagina van het webinar van de maand. Daar kun je je inschrijven om iedere maand kosteloos een nieuw webinar te bekijken.

Recente Berichten