In Nieuws

Vanaf 1 oktober 2018 is het mogelijk om fysieke trainingen af te nemen via het leerportaal van SkillsTown. Hiermee wordt het voor organisaties nog gemakkelijker om medewerkers te ondersteunen in hun ontwikkeling. Deze toevoeging is mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen SkillsTown en Edubookers, een boekingsplatform waarop je trainingen en cursussen kunt zoeken en direct kunt boeken.

Door een koppeling tussen de platformen van Edubookers en SkillsTown kunnen medewerkers zelf zoeken tussen duizenden trainingen van meer dan 750 opleiders. Vervolgens dienen ze gemakkelijk een verzoek in bij hun leidinggevende. Wanneer deze toestemming geeft, wordt de medewerker direct ingeschreven.

Het gebruik van dit boekingsplatform heeft grote voordelen voor organisaties. Zo zijn ze niet langer afhankelijk van één vaste aanbieder van trainingen. Daarnaast krijgen medewerkers meer zelfregie, wat de motivatie om te leren verhoogt. Ook verloopt de facturering via één platform, wat een grote tijdsbesparing is voor de administratieve afdeling.

Over Edubookers

Edubookers is hét boekingsplatform waarop je trainingen en cursussen kan zoeken en direct kan boeken. Ze bieden 14.357 trainingen aan van 788 van de beste opleiders in Nederland over honderden onderwerpen: van BHV tot aan leiderschap. Edubookers garandeert de beste prijs en zorgt ervoor dat de opleider de perfecte training verzorgt. Daarnaast zijn de trainingen door meer dan 10.000 cursisten beoordeeld.

Over SkillsTown

Als grootse online opleider van Nederland voorziet SkillsTown bedrijven in een breed aanbod aan leeroplossingen, waaronder e-learning, webinars en performance support. Daarmee richt SkillsTown zich op het maximaal presteren van organisaties, waarbij een individuele benadering centraal staat. Cursisten zijn in staat om te leren onafhankelijk van plaats, tijd en medium.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een online leerportaal voor jouw medewerkers? Neem vrijblijvend contact met ons op en we vertellen je graag meer.

Leads
Bezig met versturen
Aanbevolen