In Nieuws
actiemaanden-webinars-v2
Veel fysieke bijeenkomsten worden momenteel gecanceld of verplaatst in verband met corona. Bij SkillsTown zijn we van mening dat dit helemaal niet nodig is! Wij denken namelijk dat er voor iedere fysieke bijeenkomst, een hele mooie digitale variant neergezet kan worden. En wel in de vorm van een webinar. En om jou als organisatie te ondersteunen en een extra’tje te bieden, krijgen nieuwe én bestaande klanten nu 2x per jaar een gratis webinaropname in onze professionele studio cadeau bij aanschaf van een online leerplatform voor je organisatie!

Wat is het online leerplatform?

Als dé online opleider voor professionals zetten wij dagelijks meerdere online leeromgevingen klaar voor onze klanten. Dit online leerplatform is volledig te personaliseren en in te richten naar jouw wensen. Hiermee kun je medewerkers op een leuke, effectieve en duurzame manier bijdragen aan de ontwikkeling van je medewerkers. In het online platform bieden wij standaard meer dan 500 online trainingen die zowel de professionele als persoonlijke vaardigheden van medewerkers verbeteren.

Wat is een webinar?

Een webinar is een online seminar van ongeveer 30 minuten dat meestal live wordt uitgezonden. Hierbij deelt de spreker kennis over een vaak actueel onderwerp. Je kunt webinars inzetten voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld om medewerkers op de hoogte te brengen van bepaalde processen, veranderingen of andere belangrijke informatie binnen jouw organisatie.

Hoe werkt het precies?

Het normale tarief van een webinaruitzending bij SkillsTown is €1500,- per webinar (excl. btw). Met deze actie geeft SkillsTown 2 keer per jaar een webinaropname van 30 minuten in onze professionele studio cadeau aan organisaties die vóór 30 november 2020 een samenwerking met ons aangaan.

Gebruikmaken en meer informatie

Lijkt deze actie je wat en wil je meer over de voorwaarden weten? Neem contact op met Gijs Wetzer of een van zijn collega’s.

Per telefoon: 088 141 00 00 | Per mail: info@skillstown.com

Aanbevolen