In Gezondheid, Werkgeluk

Wil jij de burn-out valkuil vermijden? In het webinar ‘Nooit een burn-out met deze 5 tips’ gaan we in op de belangrijkste oorzaken van een burn-out, zodat je weet hoe je het kunt voorkomen. Met de 5 meest efficiënte tips krijg je direct resultaat.

Weet jij waarom 20% van alle mensen sowieso meer risico loopt op stress en burn-out? En ben je benieuwd naar hoe je vandaag nog meer energie kunt krijgen? Je weet het na dit webinar. Hoe burn-out eruit ziet is zelfs te tekenen, we laten het je graag zien.

Over de spreker

Saskia Chatillon is burn-out specialist. Sinds 2002 werkt ze in haar bedrijf om mensen weer vitaal en bezield aan de slag te helpen. Het bedrijfsleven en de (semi-)overheid zijn haar opdrachtgevers.

95% van haar cliënten is binnen 2 maanden het werk weer aan het opbouwen en met 6 maanden zijn ze uit de gevolgen van burn-out gestapt, zonder restschade of terugval. Deze resultaten haalt ze doordat ze als trainer een eigen methode heeft ontwikkeld. De oorzaken van burn-out worden zo efficiënt aangepakt.

  • Saskia Chatillon
    Saskia Chatillon Burn-out specialist

Direct dit webinar volgen?

Je kan onze webinars en andere online trainingen nu 14 dagen gratis proberen!

Aanbevolen