In Webinar van de maand

Wil je de burn-out valkuil vermijden? Kijk dan dit webinar. De 5 meest efficiënte tips die direct resultaat opleveren worden genoemd. We gaan in op de belangrijkste oorzaken van burn-out, zodat je weet hoe je het kunt voorkomen.

Weet jij waarom 20% van alle mensen sowieso meer risico loopt op stress en burn-out? En ben je benieuwd naar hoe je vandaag nog meer energie kunt krijgen? Je weet het na dit webinar. Hoe burn-out eruit ziet is zelfs te tekenen, we laten het je graag zien.

Over de spreker
Saskia Chatillon is burn-out specialist. Sinds 2002 werkt ze in haar bedrijf om mensen weer vitaal en bezield aan de slag te helpen. Het bedrijfsleven en de (semi-)overheid zijn haar opdrachtgevers.

95% van haar cliënten is binnen 2 maanden het werk weer aan het opbouwen en met 6 maanden zijn ze uit de gevolgen van burn-out gestapt, zonder restschade of terugval. Deze resultaten haalt ze doordat ze als trainer, therapeut en medium een eigen methode heeft ontwikkeld. De oorzaken van burn-out worden zo efficiënt aangepakt.

Schrijf je hieronder in voor het webinar van de maand. Heb je je al eens eerder ingeschreven? Gebruik dan je eerder ontvangen inloggegevens in de academie.

  • Saskia Chatillon
    Saskia Chatillon Burn-out specialist
Aanbevolen