In Nieuws, Nieuwsbrief

Een frisse start met leren in 2016

Een nieuw jaar betekent vaak ook een nieuwe start. Een moment waarop je terugkijkt naar de dingen die zo vanzelfsprekend leken. Misschien stop je met iets dat je altijd hebt gedaan, of start je met iets nieuws. Hoe je 2016 ook begint, SkillsTown staat klaar om er samen met jou een leerzaam en succesvol jaar van te maken. In deze eerste nieuwsbrief van SkillsTown staat een frisse start centraal. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze cursisten. Ga fris van start met ons webinar pakket, volg één van de nieuwe cursussen uit 2016 of leun nog even achterover bij het zien van onze toekomst visie.

In deze nieuwsbrief lees je:

Agenda webinars januari 2016
Bekijk het overzicht van de webinars die deze maand live uitgezonden worden.

Webinar van de maand
Volg kosteloos het webinar van Patries Post waarin ze vertelt over lichaamstaal en hoe dit een vergadering interessanter kan maken.

Actie: Ervaar nu zelf waarom webinars populair zijn
Zelf de kracht van webinars ervaren? Klanten van SkillsTown kunnen dit nu gratis en vrijblijvend 3 maanden lang proberen.

Interview: SkillsTown vertelt: “Leren is geen doel, het is een middel waarmee je beter presteert”
Hans Schuurmans en Kasper Boon zijn sinds januari 2016 verder gegaan onder als SkillsTown. Waarom is die keuze gemaakt en wat is hun toekomst visie?

Nieuwe cursussen januari 2016
Start dit jaar fris en bekijk welke nieuwe cursussen er in januari beschikbaar zijn gesteld.

Blog: Niet je voornemen maar jij maakt 2016 een top jaar
Ben jij al begonnen met je goede voornemens? Denk daar dan nog maar even goed over na, want misschien heb je die voornemens helemaal niet nodig… Lees het in de blog van januari.

Video: RTL 4 interviewde SkillsTown
Op 9 januari was SkillsTown te zien bij RTL Lifestyle Experience. Bekijk het interview met Hans Schuurmans, manager SkillsTown.

Aanbevolen