In Nieuwsbrief

Geef jij genoeg aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling?
Leren is niet meer weg te denken in de maatschappij waarin we leven. De één volgt een cursus ten behoeve van zijn of haar carrière en de ander leert een taal om zich uit te kunnen drukken in een vreemd land. Hoe of wat je ook leert, uiteindelijk draag je daarmee altijd bij aan je persoonlijke ontwikkeling. Toch wordt eigen ontwikkeling vaak uit het oog verloren en opzij gezet voor andere, meer dringende, zaken. Daarom in deze nieuwsbrief aandacht voor jouw ontwikkeling, want wat wil jij nog leren en waar kun jij jezelf nog ontwikkelen? Wij dagen je uit!

Webinars in mei
Bekijk hier een overzicht van alle live webinars van deze maand.

Webinar van de maand – Nooit een burn-out met deze 5 tips
Wat is een burn-out en hoe kun jij voorkomen dat je in een burn-out raakt? In dit webinar vertelt Saskia Chatillon je waarop je kunt letten.

Blog – Feedback geven en ontvangen wordt makkelijk met deze tips
Waar let je op wanneer je feedback geeft en hoe ga je om met feedback die je van anderen krijgt? Jordy van Lith geeft je drie praktische tips.

Gemeente IJsselstein en Montfoort vertellen: “Leren is geen kwestie van het aanleren van kunstjes”
Onlangs is bij gemeente IJsselstein en gemeente Montfoort een traject gestart dat gericht is op de ontwikkeling van hun medewerkers. Met behulp van een compleet leerprogramma wordt er aandacht besteed aan een leven lang leren. In dit interview vertelt Virna Ten Jet Foei, specialist op het gebied van verandertrajecten, hoe dit proces ingericht wordt.

Nieuwe cursussen
Benieuwd welke cursussen en essentials er deze maand gelanceerd zijn? Bekijk hier het overzicht.

Meet je persoonlijke ontwikkeling
Wanneer het gaat om persoonlijke ontwikkeling, is het goed om te kijken naar je huidige situatie. Een goed middel daarvoor zijn onze scans en metingen.

Nieuws
Afgelopen maand ontvingen we onze eerste internationale accreditatie door LPI.

Aanbevolen