In Nieuwsbrief

Verplicht leren: hoe ga je daarmee om?
Tal van bedrijven hebben te maken met verplichte leerstof voor hun medewerkers. Bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat hun medewerkers permanent blijven ontwikkelen, of gewoonweg omdat er bepaalde kennis nodig is om een functie uit te oefenen. Wat de reden ook is, verplichte educatie kan soms een gevoelig onderwerp zijn. Want hoe zorg je ervoor dat verplicht leren leuk blijft? In deze nieuwsbrief staat het thema ‘verplicht leren’ centraal en lees je hoe basisschool de Meander omgaat met verplichte leerstof en wat talentontwikkeling bij kan dragen aan de ontwikkeling van een organisatie.

Webinars in maart
Bekijk hier een overzicht van alle live webinars van deze maand.

Blog – Betekent talentmanagement het einde van verplicht leren?
Als je benieuwd bent welke invloed talentmanagement heeft op verplicht leren, volg dan gratis dit webinar van de maand door Wilco van Gelderen. Hij laat je zien welke link ze met elkaar hebben en doet je ogen openen over de oplossingsrichtingen bij deze nieuwe context van leren en ontwikkelen.

Ken je ons LMS al?
In onze academie is een uitgebreid Learning Management System beschikbaar, waarmee organisaties het ontwikkelingsproces van medewerkers en de organisatie kunnen monitoren. Lees er hier meer over.

Interview – directeur Filios Scholengroep vertelt
Verplicht leren is een actueel onderwerp waarmee veel bedrijven te maken hebben. In dit onderwerp vertelt Archel Kerkhof over de manier waarop de directie van Filios Scholengroep hiermee omgaat.

Nieuwe cursussen
Benieuwd welke cursussen er deze maand gelanceerd zijn? Bekijk hier het overzicht.

Blog – Professionele rollen als basis voor talentontwikkeling
Waarom is talentmanagement zo belangrijk? Lees het in de blog van Wilco van Gelderen.

Nieuws – samenwerking met ABAB
Samen met ABAB gaan we een samenwerking aan in het creëren van webinars. Lees hier het volledige persbericht.

Recente Berichten