In Nieuwsbrief

Bepaal je eigen route en ontdek blended learning
Met de komst van het internet in 2000 werd blended learning een regelrechte hype. Waar voorheen klassikaal lesgeven en studeren vanuit een boek volkomen normaal was, werden met de komst van internet nieuwe middelen gebruikt om lesstof te verspreiden. In eerste instantie één op één, maar al snel bleek dat educatief materiaal aangepast moet worden op het medium dat gebruikt wordt. Inmiddels zijn er enorm veel passende manieren waarop blended learning plaats kan vinden. In deze nieuwsbrief lees je onder andere hoe blended learning toegepast wordt bij de William Schrikker Groep en waarom professionals steeds vaker voor e-learning kiezen.

Webinars in juni
Bekijk hier een overzicht van alle live webinars van deze maand.

Webinar van de maand – Verhoog jouw toegevoegde waarde met de SLIM!
Wil jij meer uit jezelf halen? Deze webinarreeks helpt je om efficiënter te werken en te leven. Elke week behandelen we een nieuwe thema, ontvang je een huiswerkopdracht en is er een toets beschikbaar.

Blog – Professionals kiezen steeds vaker voor e-learning
E-learning is populair. Uit recent onderzoek van Nidap en Springest blijkt dat bijna 75 procent van de werknemers graag een deel van zijn training of opleiding via e-learning volgt. In deze blog door Ruben Timmermans lees je wat de voordelen zijn van e-learning.

William Schikker Groep vertelt
Wat kan blended learning betekenen voor organisaties? In dit interview vertelt Petra Stienstra van WSG over hun toepassing van het blended learning traject.

Nieuwe cursussen
Benieuwd welke cursussen en essentials er deze maand gelanceerd zijn? Bekijk hier het overzicht.

Maak e-learning onderdeel van je blended learning strategie
Wanneer het gaat om persoonlijke ontwikkeling, is het goed om te kijken naar je huidige situatie. Een goed middel daarvoor zijn onze scans en metingen.

Nieuws
Na een aantal hectische weken zijn we nu officieel verhuisd naar ons nieuwe adres. Ben je benieuwd hoe ons nieuwe kantoor eruit ziet en wil je kennis maken met de nieuwste technologieën op het gebied van leren? Maak een afspraak in ons Learn & Perform Lab.

Aanbevolen